Marketing uitbesteden

Ben je een bedrijf en op zoek naar hulp of ondersteuning voor jouw marketingactiviteiten? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde student met communicatie, strategische, social media en andere (online) marketing skills.

GetJobsDone

Marketing uitbesteden aan studenten

Onze studenten met marketing skills staan voor je klaar om te helpen. Op basis van fixed fee opdrachten besteed je jouw marketing uit, zonder contractuele verplichtingen.

Op ons platform staan gekwalificeerde studenten door het hele land ingeschreven met marketingopleidingen van verschillende niveaus. Op het profiel van de student kun je zien welke opleiding de student volgt, in welk jaar diegene zit, in welke vaardigheden de student uitblinkt en welke reviews hij heeft ontvangen. Er is altijd een student met de juiste marketing skills die past bij jouw opdracht.

GetJobsDone

Welke marketingopdrachten kun je uitbesteden?

Op GetJobsDone kun je je eigen opdrachten formuleren. Daar waar jouw marketing behoefte ligt, vertaal je naar een opdracht en zet je uit bij de studenten op ons platform.

Wil je graag meer aan je marketing doen, maar heb je zelf de tijd of kennis niet? Laat studerend talent jouw marketing oppakken. Begin bijvoorbeeld met het opstellen van een marketingplan of communicatiestrategie.

Vervolgens kun je de uitvoering van het plan of de strategie ook aan een student uitbesteden. Bijvoorbeeld door het laten beheren van je social mediakanalen.

Ga je een actie of campagne opzetten? Laat een student de campagne uitwerken. De hele wereld mag weten hoe geweldig jouw actie is, dus ga je deze promoten met pakkende campagneteksten en opvallende advertenties op Facebook en Google.

Om je campagne compleet te maken, kun je opdrachten uitzetten voor een grafisch vormgever en copywriter.

Afhankelijk van jouw behoefte, formuleer je jouw opdracht(en) en selecteer je een student op basis van hun opleiding, ervaring en vaardigheden.

Waarom je opdrachten plaatsen op GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen student en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw online marketing uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Fixed fee

Je zet jouw online marketing opdrachten weg voor een fixed fee waarde. Deze waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en ben nooit meer kwijt dan je zelf bepaalde opdrachtwaarde.

Reviews

Deze bedrijven gingen je voor en besteden opdrachten uit aan studenten.

 • Doitselfie
  DoitselfieArjan van Reenen
 • Sedumdak-online
  Sedumdak-onlineArif Ural
Fijne samenwerking

Goed platform. Snel contact met de mensen van Getjobsdone. Fijne manier om mensen in te zetten voor kleinere opdrachten zonder direct aan lange contracten te zitten. Daar zitten de professionals en wijzelf niet op te wachten. Ga zo door!

Plaats jouw opdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw opdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de opdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een consult
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw opdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.