Sales

Ben je een bedrijf en op zoek naar meer leads of afspraken? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde professional die jouw sales oppakt!

GetJobsDone

Sales uitbesteden aan Young Professionals

Ben jij op zoek naar iemand die jouw sales oppakt? Schakel een expert in via GetJobsDone. Op ons platform vind je gekwalificeerde professionals door het hele land met commerciële opleidingen. Op basis van output based opdrachten besteed je jouw sales opdracht uit, zonder contractuele verplichtingen.

Via GetJobsDone betaal je alleen voor output. Je bepaalt zelf wat je betaalt voor het opdracht en wat de gewenste output hiervan is. Plaats bijvoorbeeld een opdracht voor het nabellen van 500 leads of het scoren van 10 opdrachten.

Voorbeeld Opdrachten

Een (young) professional nodig? No worries!

SCOOR 10 AFSPRAKEN 🤑

Hey champ, Hier is je opdracht, rechtstreeks van Operatie Farma B.V. We willen dat je 10 afspraken inplant voor de accountmanager. Deze moeten kwalitatief goed zijn, dus leg je lat hoog. Wat houdt dat in? Nou, je zal eerst wat leads moeten natrekken, ze dan vervolgens contacten en enthousiasmeren over Operatie Farma. Je bent vrij om dit op je eigen manier te doen, zolang je maar die 10 afspraken in de agenda krijgt. We rekenen op je om deze taak te volbrengen, dus pak die telefoon op en krijg die mensen over de streep!

€250,- per maand

SALES ONDERSTEUNING 📞

Duik in de zakelijke jungle van Amersfoort als glasvezelheld! Van deur tot deur verleiden we bedrijven met razendsnel internet. Met een slim plan en vastberadenheid speuren we naar klanten, smeden we strategieën en roepen we de voordelen van ons abonnement uit. Onze missie: overtuigen zonder twijfel. Het aantal verkochte abonnementen zal onze succesvolle inspanning bevestigen. Als vertegenwoordiger van NuCall B.V. is het jouw taak om met flair en finesse het verschil te maken.

€800,-

SALES OP AFSTAND 📲

Wil jij deel uitmaken van ons bruisende remote sales team? We zoeken enthousiaste professionals die vanuit huis klanten willen werven, bedienen en ondersteunen. Jouw taken omvatten het plannen, geven en verkopen van demo's, plus het onboarden van nieuwe klanten. Voor elke abonnee verdien je €100,- per maand, oplopend tot een eigen vermogen. Na 6 maanden behouden klanten deze vergoeding. Ons customer success team neemt de klant over, zodat jij je kunt richten op het werven van nieuwe klanten.

€100,- per klant

WARME LEADS NABELLEN

We zoeken een enthousiaste kandidaat voor het nabellen van warme leads, afnemen van enquêtes en inplannen van afspraken met potentiële klanten, zonder koude acquisitie. Als appointment setter ben je verantwoordelijk voor telefonische benadering, opvolging en het plannen van afspraken met inbound leads. Vereisten zijn een middelbare schooldiploma, ervaring in sales of callcenters, zelfstandig kunnen werken, beschikbaarheid van minimaal 5 uur per week, een positieve houding en een prettige spreekstem.

€1000,- per maand

Waarom GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen professional en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw Sales uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Success fee

Je zet jouw sales opdrachten weg. De waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en bent nooit meer kwijt dan je eigen bepaalde opdrachtwaarde. Betalen doe je op basis van output met een successfee van 25%

Plaats jouw opdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw opdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de opdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een call
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw opdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.