Onze
Missie & Visie

De noodzaak

Dat er wat moet veranderen om onze dagelijkse werkzaamheden te kunnen invullen is bekend. De vergrijzing die alleen maar groter wordt en een economie die alleen maar groeit. De roep naar verandering is groter dan ooit! Want wees nou eerlijk; hoe realistisch is het tegenwoordig nog om vacatures in te vullen met fulltime werknemers? Wat nou als wij je vertellen dat er een alternatief is met een 95% gegarandeerd matchingkans?

Klinkt als een droom, maar er gloort licht aan de horizon. In een tijdperk dat continu verandert, begrijpen wij als geen ander dat ingewikkelde en tijdrovende oplossingen geen optie zijn. Wij laten de meest moderne technologieën bij elkaar komen op één platform, wat resulteert in supersnelle matches om jouw werkzaamheden in te vullen.

Geen ingewikkelde gesprekken, tijdrovende onderhandelingen of “een gokje wagen” op je onderbuikgevoel met een werknemer. Nee. Een totaaloplossing die écht verandering teweegbrengt. Die het voortouw neemt om de fundamenten van de toekomst van werken te leggen. Find. Match. Grow. 

Onze missie

Onze missie? Get. Jobs. Done. Wij zorgen ervoor dat iedereen zijn werkzaamheden ingevuld krijgt. Via ons platform krijg jij toegang tot kennis die normaal gesproken onbereikbaar is voor veel ondernemers. Waarom een werknemer aannemen op een specifiek onderdeel als je meerdere (young) professionals kan gebruiken met gerichte kennis? Iedereen verdient een kans om te groeien en zijn dromen na te jagen. Wij zijn het startpunt om jouw dromen op zowel zakelijk als professioneel gebied waar te maken. Het leven is al ingewikkeld genoeg, dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? 

Onze visie

In de komende tien jaar zullen traditionele functies afnemen doordat de samenleving hokjes denken en de ratrace achter zich laat. Professionals willen hun vaardigheden inzetten zonder vast te zitten aan onbevredigende functies. Werkgevers met toegang tot kennis hebben nieuwe mogelijkheden. Een ontwikkelaar aannemen als MKB? Te duur! Eenmanszaak met een marketingexpert? Onvoldoende werk. Zoeken naar een financieel medewerker voor je start-up? Niet betaalbaar en te weinig taken. Maar hé, hier zijn wij. Ons doel is elke ondernemer toegang te bieden tot talent en elk talent de kans te geven uit te blinken. We willen traditionele functies vervangen door doelgerichte taken uitgevoerd door experts, met ongekende groeikansen voor bedrijven die niet langer vastzitten aan ongeschikte werknemers. Onze visie is een plek waar iedereen kansen vindt, tot voordeel van allen, en dat is wat we de komende jaren zullen realiseren!

Ons team

Ons groeiende team barst van de energie, gevuld met knappe koppen die houden van het hoge tempo van hard werken en het samenzijn. Hier dagen wij elkaar uit om onze grenzen te verleggen. Dat onderscheidt ons team. Samen tegen de rest van de arbeidsmarkt gaan we iedere uitdaging aan, gedreven door de passie om samen grootse hoogten te bereiken.

Geloof je in onze missie en wil je ook een verschil maken?

Mandy Drost

Marketeer

Patrick Kersten

Sales

Joost Hopman

Co Founder

Jacky Fakkeldij

Co Founder

Darryl Hopman

Co Founder

 • Mandy Drost

  Marketeer

 • Jacky Fakkeldij

  Co Founder

 • Joost Hopman

  Co Founder

 • Patrick Kersten

  Sales

 • Mandy Drost

  Marketeer

 • Jacky Fakkeldij

  Co Founder

 • Joost Hopman

  Co Founder

 • Patrick Kersten

  Sales

 • Mandy Drost

  Marketeer

 • Jacky Fakkeldij

  Co Founder

 • Joost Hopman

  Co Founder

 • Patrick Kersten

  Sales