Development

Ben je een bedrijf en op zoek naar een nieuwe website of heb je een probleem met je code? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde professional die jouw Development oppakt!

GetJobsDone

Development uitbesteden aan Young Professionals

Zoek je een development expert die jouw project oppakt? Vind gekwalificeerde professionals door het hele land via GetJobsDone. Met output-based opdrachten besteed je jouw designwerk uit zonder contractuele verplichtingen. Betaal alleen voor de output die je ontvangt. Bepaal zelf de prijs en het gewenste resultaat, zoals het nabellen van leads of het scoren van opdrachten. Plaats nu jouw opdracht!

Voorbeeld Opdrachten

Een (young) professional nodig? No worries!

WORDPRESS ELEMENTOR PRO

Herontwerpen onze huidige website via de reeds gebouwde staging omgeving in Wordpress. Maar daar houdt het niet op! Wij zoeken iemand die niet alleen goed overweg kan met de technische kant van Wordpress, maar ook een scherp oog heeft voor branding. Ben jij diegene die lekker kan designen in Canva en indien nodig pakkende teksten kan creëren via Chat.GPT? Perfect! We kunnen niet wachten om het eindresultaat straks digitaal in ontvangst te nemen. Dus, klaar voor een nieuw, spannend project? Laat het ons dan snel weten!

€135,- in totaal

WEBSITE ONTWIKKELEN

We zijn actief op zoek naar een zeer getalenteerde professional met aantoonbare ervaring in websiteontwikkeling om ons te ondersteunen bij het creëren van een uiterst professionele en zeer gebruiksvriendelijke website voor ons bedrijf. Deze website zal fungeren als een online platform waarmee we onze uitgebreide reeks producten en diensten kunnen presenteren en tegelijkertijd potentiële klanten kunnen aantrekken door een naadloze en aantrekkelijke online ervaring te bieden.

€2.500,- in totaal

Waarom GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen professional en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw Development uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Success fee

Je zet jouw development opdrachten weg. De waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en bent nooit meer kwijt dan je eigen bepaalde opdrachtwaarde. Betalen doe je op basis van output met een successfee van 25%

Plaats jouw opdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw opdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de opdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een call
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw opdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.