Design

Ben je een bedrijf en op zoek naar een nieuwe huisstijl of een uniek logo? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde professional die jouw Design oppakt!

GetJobsDone

Design uitbesteden aan Young Professionals

Zoek je een designexpert die jouw project oppakt? Vind gekwalificeerde professionals door het hele land via GetJobsDone. Met output-based opdrachten besteed je jouw designwerk uit zonder contractuele verplichtingen. Betaal alleen voor de output die je ontvangt. Bepaal zelf de prijs en het gewenste resultaat, zoals het nabellen van leads of het scoren van opdrachten. Plaats nu jouw opdracht!

Voorbeeld Opdrachten

Een (young) professional nodig? No worries!

ADOBE PHOTOSHOP EXPERT GEZOCHT

Wij zoeken een designer met een scherp oog voor detail die onze bestaande etiketontwerpen in Photoshop aan kan passen. De sub taken? Beetje bij beetje resizen we de labeldesigns totdat ze perfect zijn. Vervolgens zorgen we dat de voedingswaarden tekstueel up-to-date zijn. We moeten ervoor zorgen dat elke waarde correct is weergegeven. Hoe willen we dit ontvangen? Simpel. Als alles bewerkt is, hebben we de digitale photoshop bestanden nodig. We hebben de mogelijkheid om elk item afzonderlijk te analyseren en te controleren. Heb je interesse? Laten we samen deze taak tot een succes maken!

€100,-

DTP'ER / GRAFISCH VORMGEVER

We zijn op zoek naar iemand die voor ons een smaakvolle digitale promotievideo kan maken van 20-30 seconden voor ons bedrijf in de voedingssupplementen sector. Dit project omvat voornamelijk grafisch ontwerp, mock-ups maken en video editing. Maar schrik niet, je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan zolang je maar in gedachten houdt dat het passend moet zijn voor onze doelgroep. Het eindproduct? Een .mp4 video die ons bedrijf en producten op een innovatieve en creatieve manier op de kaart zet. We kijken uit naar het resultaat!

€125,- in totaal

Waarom GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen professional en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw Design uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Success fee

Je zet jouw design opdrachten weg. De waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en bent nooit meer kwijt dan je eigen bepaalde opdrachtwaarde. Betalen doe je op basis van output met een successfee van 25%

Plaats jouw opdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw opdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de opdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een call
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw opdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.