Sales- en accountmanager

Lijkt het je tof om te werken in een start-up met ambitieuze doelstellingen? Werk je graag in een jong en gezellig team en wil je een baan met veel vrijheid? Dan is de functie Sales- en accountmanager iets voor jou!

 

Over GetJobsDone

GetJobsDone is een platform dat studenten en bedrijven samenbrengt. Bedrijven plaatsen op GetJobsDone fixed fee opdrachten zodat zij flexibel werk kunnen uitbesteden aan studenten. GetJobsDone is opgezet in november 2020. Het doel is om in drie jaar tijd landelijke bekendheid te hebben en een trafficwaarde van €10+ miljoen.

 

Jouw rol

Om onze doelstellingen te halen zoeken we gedreven collega’s. Als onderdeel van het salesteam ben je verantwoordelijk voor het creëren van je eigen leads, de opvolging ervan en het uiteindelijk binnenhalen van opdrachtgevers. Je wordt vrij gelaten in je werk; je krijgt targets, maar hoe je deze haalt, mag je zelf invullen. Eens in de twee weken komen we met sales, marketing en development samen om ideeën te bespreken en om te zetten in concrete plannen. Initiatief nemen en creativiteit worden gewaardeerd!

De eerste maand word je ingewerkt volgens onze zelfontwikkelde salesmethode. Daarna is het aan jou! Door de salestrainingen heb je de nodige handvatten, maar verder wordt je vrijgelaten in hoe jij je targets gaat halen. Je moet dus verantwoordelijkheid kunnen nemen en discipline hebben. Doorlopend geven we als team trainingen aan elkaar, zodat we van elkaar blijven leren en we elke dag beter worden en elkaar scherp houden

 

Wat vragen we?

·         HBO werk- en denkniveau

·         0-4 jaar saleservaring

·         Commerciële en proactieve instelling

·         Je bent communicatief sterk en weet met je overtuigingskracht bedrijven binnen te halen

·         Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)

 

Wat bieden wij?

·         Werken in een inspirerend en nieuw pand, met een gezellig team

·         Verzorgde lunch met vers brood van de bakker

·         Gezellige borrels en leuke teamuitjes (check dit eens!)

·         8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding

·         Bonussen voor het halen van persoonlijke en gezamenlijke targets; van dinercheques tot extra teamuitjes., we werken niet met geldbonussen, maar juist met gezamenlijke bonussen die elke maand verschillen.

·         Een mooie kans om mee te groeien in een ambitieuze start-up

·         Salarisindicatie: €2.250 tot €2.600

 

Sollicitatieprocedure

 

 Enthousiast? Vul hieronder jouw gegevens in en voeg je cv en motivatie toe. Je kunt de sollicitatie richten aan Joost Hopman. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature? Dan kun je Joost bereiken op 06-30978781 of mail naar j.hopman@getjobsdone.nl

 

 

Direct solliciteren

+31

Upload je cv