Werken bij GetJobsDone

Word jij onze nieuwe collega?

Over GetJobsDoneAls vernieuwend platform verbinden we bedrijven en studenten aan elkaar door middel van fixed fee opdrachten. Studenten kunnen studiegericht bijverdienen en bedrijven kunnen op goedkope wijze werk flexibel uitbesteden. GetJobsDone streeft ernaar de Marktplaats voor studentenwerk te worden.

In een tof en inspirerend kantoorpand in Amersfoort werken we dagelijks aan uitdagingen die een start-up en nieuw concept met zich meebrengen. In nog geen jaar tijd hebben we al veel mijlpalen bereikt en een award binnengesleept.

Bekijk onze vacatures

Onze cultuur

GetJobsDone is een start-up met een groeiend team van ambitieuze, jonge mensen. Er heerst een informele en open sfeer, waarin we alles bespreekbaar maken. Initiatief nemen en nieuwe ideeën aandragen wordt gewaardeerd en met jouw ideeën wordt ook daadwerkelijk wat mee gedaan. We komen om de week samen met alle medewerkers om ideeën te bedenken en nieuwe plannen te smeden.

Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Er wordt iedere dag samen geluncht en natuurlijk hebben we een vrijdagmiddagborrel, maar het bier wordt ook al eerder in de week opgetrokken.

Wat bieden we?

  • Een jong team, maar dan écht: een gemiddelde leeftijd van 26 jaar.

  • Een ambitieuze start-up, waarin je kan meegroeien met de groeiambities van het bedrijf.

  • Gezellige borrels en uitjes: een jaarlijks bedrijfsuitje naar het buitenland!

  • Elke dag wordt er lunch verzorgd. Wekelijks bestellen we boodschappen en mag je jouw wensen doorgeven.

  • Werken in een mooi en nieuw pand, met eigen bar!