Word jij onze nieuwe collega?

GetJobsDone

Over GetJobsDone

Als vernieuwend platform verbinden we bedrijven en studenten aan elkaar door middel van fixed fee opdrachten. Studenten kunnen studiegericht bijverdienen en bedrijven kunnen op goedkope wijze werk flexibel uitbesteden. GetJobsDone streeft ernaar de Marktplaats voor studentenwerk te worden.

In een tof en inspirerend kantoorpand in Amersfoort werken we dagelijks aan uitdagingen die een start-up en nieuw concept met zich meebrengen. In nog geen jaar tijd hebben we al veel mijlpalen bereikt en een award binnengesleept.

Op de hoogte blijven van wat er op de werkvloer, tijdens borrels en uitjes gebeurd? Check ons @werkenbijgetjobsdone Instagram.

Bekijk onze vacatures

Open sollicitatie

Wil je deel uitmaken van ons team, maar staat jouw droomvacature er niet tussen? Geen probleem! Wij houden van proactieve en gedreven mensen. Laat gerust je cv en motivatie achter en wie weet creëren

Nieuwsgierig geworden? Lees meer
Stage Sales

Lijkt het je tof om te werken in een start-up met ambitieuze doelstellingen? Werk je graag in een jong en gezellig team en wil je een stage met veel vrijheid? Dan is de stage Sales wat voor jou.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer
Stage Marketing

Lijkt het je tof om te werken in een start-up met ambitieuze doelstellingen? Werk je graag in een jong en gezellig team en wil je een stage met veel creatieve vrijheid? Dan is de stage Multimedia Desi

Nieuwsgierig geworden? Lees meer
GetJobsDone

Onze cultuur

GetJobsDone is een startup met een groeiend team van ambitieuze mensen. Er heerst een informele en open sfeer, waarin we alles bespreekbaar maken. Initiatief nemen en nieuwe ideeën aandragen wordt gewaardeerd en met jouw ideeën wordt ook daadwerkelijk wat mee gedaan. We komen om de week samen met alle medewerkers om ideeën te bedenken en nieuwe plannen te smeden.

Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Er wordt iedere dag samen geluncht en natuurlijk hebben we een vrijdagmiddagborrel, maar het bier wordt ook al eerder in de week opgetrokken.

Teamuitje 2021 naar Barcelona
Teamuitje 2021 naar Barcelona

Tot op een week voor vertrek was het een verrassing waar het teamuitje naartoe zou gaan. Afgelopen maand ging Team GetJobsDone op teamuitje naar… Barcelona!

Lees meer

Benieuwd naar ons team?

Ontmoet je toekomstige collega's