Gezocht:

Young Professionals Tilburg

GetJobsDone is hét makkelijkste platform om jouw (openstaande) werkzaamheden uit te besteden aan jonge talenten binnen marketing, sales, design, administratie en development.

Begin vandaag nog!

Leer jong talent kennen in Tilburg

Dat er wat moet veranderen om onze dagelijkse werkzaamheden te kunnen invullen is bekend. De vergrijzing die alleen maar groter wordt en een economie die alleen maar groeit. De roep naar verandering is groter dan ooit! Want wees nu eerlijk; hoe realistisch is het tegenwoordig nog om vacatures in te vullen met fulltime werknemers? Wat nu als wij je vertellen dat er een alternatief is met een 95% gegarandeerd matchingkans? Een totaaloplossing die écht verandering teweegbrengt. Die het voortouw neemt om de fundamenten van de toekomst van werken te leggen. Find. Match. Grow. 

GetJobsDone

Jouw voordelen

Tijdelijke en flexibele samenwerking

Al die achterstallige opdrachten waar je maar niet aan toekomt, kunnen nu moeiteloos worden afgehandeld met GetJobsDone! Werk samen met een jonge professional op jouw voorwaarden - bepaal de frequentie en eisen van de opdrachten. Het beste van alles? Er is geen formele werkrelatie tussen jou en de student, waardoor je volledige vrijheid hebt om werk uit te besteden op een flexibele en vrijblijvende manier.

Snel en eigenhandig

Personeel aannemen om iets gedaan te krijgen? Zo ouderwets. Besteed jouw opdrachten uit aan een van onze 14.000 professionals. Beantwoord 3 simpele vragen, waardoor je opdracht automatisch en binnen 60 seconden opgesteld wordt met behulp van AI. Op ons platform hanteren we vaste tarieven voor opdrachten, die jij zelf bepaalt, zonder uurloon. Uiteraard kun je wel een schatting van het aantal uren opgeven bij de opdracht.

No cure, No pay

Door het ontbreken van arbeids- of uitzendcontracten worden er geen sociale lasten of verzekeringen in rekening gebracht, waardoor je tot wel 30% op personeelskosten kunt besparen. Bij ons geldt het principe van "No cure, No pay": je betaalt de young professional en een 25% fee pas wanneer de opdracht succesvol is afgerond.

Let's get the job done!

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst een gratis account aan. Bij het aanmaken van een account, vragen we om de volgende gegevens:

 • Bedrijfsnaam

 • Adres gegevens

 • Branche

 • Contactgegevens

Je kunt je profiel later nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt op een opdracht. Young Professionals kiezen graag een bedrijf of branche dat bij hun expertise past.


Maak een account aan via deze link.

Stap 2. Opdracht plaatsen

Tijd om een opdracht te plaatsen! In je dashboard kun je eenvoudig met AI-ondersteuning een opdracht aanmaken.

 • Bepaal je budget

 • Geef een duidelijke opdrachtomschrijving

 • Geef de locatie op: vanuit huis, op kantoor of extern

 • Bepaal de startdatum en deadline van de opdracht

 • Selecteer een categorie of gewenste studierichting

Hierna verschijnt een, door AI geformuleerde opdrachtbeschrijving. Controleer of alle informatie klopt en de opdracht zo volledig mogelijk is ingevuld. Hoe vollediger de opdracht is ingevuld, hoe meer studenten zullen reageren op jouw opdracht.

Nu kun je de opdracht gratis plaatsen.

Stap 3. Selecteer een student

Onze jonge talenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je profiel, cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, gebeuren er 2 dingen:

 1. De student en het bedrijf de overeenkomst van opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

 2. Sluit een maandelijks abonnement af van €79,95

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde afgeschreven en binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Succesverhalen

Do It Selfie in gesprek met GetJobsDone

25 januari 2022

Do It Selfie in gesprek met GetJobsDone

Arjan van Reenen biedt met zijn bedrijf photobooth concepten aan voor locaties zoals horeca en musea. In een sterk veranderende markt werden ze gedwongen creatief te zijn en ging Do it selfie over op


Bloemen aan de deur in gesprek met GetJobsDone

25 november 2022

Bloemen aan de deur in gesprek met GetJobsDone

Bloemen verkopen en tegelijkertijd meer leren over ondernemen, verkopen en commercieel denken. Dit kan bij Bloemen Aan De Deur! Nieuwsgierig naar wat zij doen en hoe zij de samenwerking met GetJobs...


Edel Collecties in gesprek met GetJobsDone

25 januari 2022

Edel Collecties in gesprek met GetJobsDone

Bij familiebedrijf Edel Collecties is de nieuwe generatie aan zet en trekt jonge verzamelaars aan. Als pioniers in het vak zijn ze vooruitstrevend en werken ze eraan de grootste van Europa te worden.


GetJobsDone

Plan een gratis kennismaking

Benieuwd hoe jij succesvol studenten kan laten meewerken in jouw bedrijf? Of heb je vragen? Boek een gratis online consult van 20 minuten met sales.

We geven je een kijkje in het dashboard, helpen je met het plaatsen van je eerste opdracht, geven je handige tips en beantwoorden je vragen.