Speciale kortingen voor Spartanen

Als trotste sponsor van Sparta Nijkerk willen wij de Spartanen een speciale korting aanbieden! Namelijk 14 dagen gratis uitproberen en daarna een korting van 25% op je plaatsingsfee.

GetJobsDone

Hoe werkt het?

Op onze marktplaats kunnen bedrijven werk uitbesteden aan studenten door middel van fixed fee opdrachten. Hierbij komen geen (uitzend)contract of administratief gedoe bij kijken. Zo bespaar je minstens 30% op personeelskosten!

GetJobsDone

1. Plaats een opdracht

Maak eenvoudig een opdracht aan. Selecteer de juiste categorie, het aantal uren en bepaal de opdrachtwaarde.

GetJobsDone

2. Kies een student

Kies een student uit die de opdracht gaat uitvoeren. Op basis van motivatie, profiel en reviews selecteer je een student uit de aanmeldingen.

GetJobsDone

3. Job done

Laat een review achter over de student en de job is done. Hierna wordt de opdrachtwaarde uitbetaald aan de student.

Meer weten? Lees verder!
GetJobsDone

Door studenten, voor studenten

GetJobsDone is bedacht door studenten, voor studenten. Toen Joost Hopman, oprichter van GetJobsDone, studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam liep hij tegen een probleem aan. Hij wilde een bijbaan in zijn studierichting en het liefst flexibel, zodat het ook goed te combineren was met zijn studie. Al snel bleek dat dit nauwelijks vindbaar of zaten er nadelige verplichtingen aan.

Zo werd het idee voor GetJobsDone geboren. Een vernieuwd en uniek platform dat studenten en werkgevers samenbrengt, zodat studenten kunnen werken waar en wanneer ze willen in hun studierichting.

Vertrouwd door

GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone

Abonnementen

Bekijk hieronder de speciale deal voor Spartanen en probeer 14 dagen gratis uit.

subscription-plan-price.monthly
subscription-plan-price.savesubscription-plan-price.yearly
GetJobsDone

Nog niet helemaal duidelijk?

Plan dan een gratis call in met ons team. In een demo van ongeveer 20 minuten leggen we je uit hoe jij GetJobsDone kan inzetten in jouw organisatie.

We geven je een kijkje in het dashboard, helpen je met het plaatsen van je eerste opdracht, geven je handige tips en beantwoorden je vragen.

Start je 14 dagen gratis proefabonnement