Hoe werkt GetJobsDone?

Op GetJobsDone vind je expertisegerichte opdrachten. Deze kun je uitvoeren zonder KVK inschrijving en je krijgt de opdrachtwaarde netto uitbetaald.

Hoe dat precies zit, lees je hieronder.

Werken zonder KvK

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van het bijverdienprincipe in combinatie met een overeenkomst van opdracht. Hierdoor hoef je niet ingeschreven te staan bij de KVK om een opdracht uit te voeren. Dus ook geen administratief gedoe!

Netto uitbetaald

Op GetJobsDone krijg je netto uitbetaald. Opdrachten hebben een vaste opdrachtwaarde. Als je een opdracht hebt afgerond, krijg je binnen 2 dagen netto uitbetaald. De opdrachtwaarde staat dus 2 dagen later al op je rekening.

Flexibel werk

Door zelf opdrachten op jouw expertise te kiezen, bepaal je zelf waar, maar vooral wanneer je werkt.

Zet je expertise in

Stap 1. Account aanmaken

Om op opdrachten te reageren, moet je eerst gratis een account aanmaken. Een account aanmaken kan eenvoudig door naam, e-mail en wachtwoord op te geven of door je aan te melden met Facebook.

Profiel en cv invullen
Het is belangrijk dat je ook je profiel en cv invult. Hoe vollediger deze zijn ingevuld, hoe groter de kans is dat bedrijven je selecteren voor een opdracht.

Stap 2. Zoek een opdracht

Nu kun je opdracht zoeken! Gebruik de filters om de perfecte opdracht te vinden. Filter op locatie en expertiserichting of interesse.

Heb je een opdracht gevonden? Reageer dan op de opdracht met een korte motivatie. Bedrijven selecteren een professional op basis van de motivatie, cv en reviews. Het is daarom belangrijk dat jouw cv zo volledig mogelijk is ingevuld. Bedrijven kunnen contact met je opnemen via de ingebouwde chatfunctie.

Wist je dat? Bedrijven selecteren eerder professionals mét foto. Deze kun je toevoegen aan je cv.

Stap 3. Aan de slag

Nadat het bedrijf je heeft gekozen voor de opdracht, moeten jullie beiden de overeenkomst van opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Nu kun je de opdracht uitvoeren!

Stap 4. Job done!

Als je de opdracht hebt afgerond, laat je een review achter op het profiel van het bedrijf. Het bedrijf laat ook een review achter op jouw profiel. Daarmee wordt direct de uitbetaling in gang gezet en staat het geld binnen 2 werkdagen op jouw rekening!

  Wat houdt het bijverdienprincipe in?

  In Nederland hoef je tot een bepaald inkomen geen inkomstenbelasting en loonbelasting te betalen. Je moet wat je verdient wel opgeven bij de belastingdienst, maar zolang je bijverdiensten onder de grens blijven, wordt daar niets van afgehaald.

  Hoeveel mag ik maximaal bijverdienen?

  In 2024 mag je tot €8.700 belastingvrij bijverdienen.

  Hoe weet ik zeker dat ik mijn geld ontvang?

  Zodra een bedrijf jou selecteert om een opdracht uit te voeren, betaalt het bedrijf de opdrachtwaarde. Dit bedrag wordt tijdelijk vastgehouden op een tussenrekening. Wanneer de opdracht is afgerond, wordt het bedrag vanuit de tussenrekening doorgestort naar jouw rekening.