Greenway Logistics

Lindsey Roos

Lindsey Roos, heeft al zeven jaar lang de touwtjes in handen bij Greenway Logistics op het gebied van marketing en communicatie. Dit innovatieve bedrijf adviseert ondernemingen in de wereld van sport, mode en lifestyle over logistieke vraagstukken. Ze werken nauw samen met vooraanstaande brancheorganisaties zoals Modint en FGHS en bieden hun deskundigheid en collectieve logistieke oplossingen aan leden van deze organisaties. Bovendien heeft Greenway Logistics hun expertise uitgebreid naar internationale markten, waaronder Zweden, België, Engeland, Denemarken, Canada en Australië.

Vóór de implementatie van GetJobsDone was Lindsey de drijvende kracht achter alle marketing- en communicatie-inspanningen binnen de hele Greenway Logistics groep. “Ik ben nu 7 jaar werkzaam voor Greenway Logistics en de taken binnen mijn functie zijn toegenomen en dat is de reden dat ik bij GetJobsDone terecht ben gekomen.” Vertelt Lindsey. Vanaf december is haar zoektocht naar een marketing collega voor 3/4 dagen per week begonnen. “De brede functie en zoeken via vacaturesites maakte het niet makkelijk om iemand te vinden voor de functie.” 

Door te gaan werken met GetJobsDone en een marketingopdracht uit te zetten, werkt Lindsey nu samen met een professional via het platform. Omdat de professional specifieke ervaring heeft op gebied van multimedia design, heeft Lindsey ervoor gekozen om opdrachten te zoeken die bij hem passen. 

Waarom kozen jullie voor GetJobsDone om jullie personeelsbehoefte aan te vullen? Wat maakt hen zo uniek? “Waar ik de vorige keer in mijn vacature iemand marketing breed zocht, is het nu prettig om de taken op te delen. Zo kunnen we bij Greenway Logistics nu professionals inzetten specifiek voor bijvoorbeeld ontwerp, telesales en social media en de vacature opsplitsen in delen per expertise.” 

Door het werken met een professional via GetJobsDone en het uit handen kunnen geven van specifieke taken, is de werkdruk binnen de marketing- en communicatie functie van Lindsey verlaagd.

Zou je GetJobsDone aan andere bedrijven aanbevelen? “Ja zeker, eigenlijk om alle voordelen die ik al genoemd heb. Maar ook omdat je voor een goed tarief, zonder al teveel administratieve rompslomp gemakkelijk professionals kan krijgen. Dankzij de reviews in het platform kan je professionals selecteren op kwaliteit en weet je wat je kunt verwachten. De handige chat functie helpt je bij de selectie van de kandidaat. ”