Gepubliceerd op 20 april 2020

GetJobsDone in Top 50 van de Blue Tulip Awards

Blog
Nieuws
GetJobsDone in Top 50 van de Blue Tulip Awards

GetJobsDone is een platform waar studenten vrijblijvend opdrachten voor bedrijven kunnen uitvoeren. Hiermee willen ze een einde maken aan geldproblemen onder studenten. Daarnaast willen ze studenten helpen bouwen aan een krachtig cv door hun werkervaring en relevante connecties te vergroten"

Ook voor bedrijven biedt het platform van GetJobsDone vele voordelen. Bedrijven kunnen allerlei soorten opdrachten plaatsen en deze door een zelfgekozen student laten uitvoeren. Hiermee besparen bedrijven tot 30% in de kosten en komen direct in contact met potentiële medewerkers.

Als genomineerde deelnemer van de Awards doorlopen we verschillende rondes waarin we ons platform toelichten en in contact komen met medekandidaten en thema-experts. Uit de 50 innovators wordt een selectie gemaakt van een top 20, waarvan uiteindelijk 5 finalisten overblijven.

We zijn trots dat we zijn genomineerd! We kijken uit naar deze competitie om zo nieuwe ervaringen op te doen en in contact te komen met collega-innovators.

Meer weten over ons platform? Klik hier.