Gepubliceerd op 01 november 2020

GetJobsDone: een uniek platform voor studenten en bedrijven

Blog
Nieuws
GetJobsDone: een uniek platform voor studenten en bedrijven

GetJobsDone is het eerste platform waar studenten eenvoudig en snel geld kunnen verdienen door werk uit te voeren voor bedrijven. Studenten willen eenvoudig en snel wat bijverdienen zonder vast te zitten aan contractuele verplichtingen.

Bedrijven hebben vaak klusjes waar niemand de tijd, zin of het geld voor kan vinden. De win-win oplossing; GetJobsDone. Wij brengen bedrijven en studenten bij elkaar om de klus te klaren!

Van schoonmaken tot marktonderzoek

Op het platform kunnen bedrijven allerlei soorten opdrachten plaatsen. Zo zit er voor studenten altijd wel een geschikte job tussen! Voorbeelden van opdrachten op het platform zijn:

 • Het wegbrengen en ophalen van auto’s

 • Schoonmaken van het bedrijfspand

 • Uitvoeren van enquêtes

 • Fotografie voor de nieuwe website

 • Het uitvoeren van marktonderzoek

 • Updaten van de rittenadministratie

 • Het bouwen/updaten van de website

Vrijwel elke opdracht is welkom op ons platform!

De voordelen voor studenten

Werk uitvoeren via GetJobsDone biedt meerdere voordelen.

 1. Je werkt wanneer jij dat wil, want je kiest zelf de opdracht die je wilt

 2. Bij GetJobsDone krijg je binnen 3 dagen uitbetaald! Je hoeft dus nooit lang op je geld te wachten. Dus zit je een beetje krap bij kas aan het einde van de maand? Pak die job!

 3. Je bouwt een zakelijk netwerk op. Door opdrachten uit te voeren bij verschillende bedrijven bouw je een netwerk op. Misschien zit tussen die bedrijven wel jouw toekomstige werkgever. Bovendien kun je relevante werkervaring opdoen bij het uitvoeren van de opdrachten en geef je je cv een boost!

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je hier gratis aan als student en get the job done!

De voordelen voor bedrijven

GetJobsDone is écht een win-win situatie. Studenten verdienen wat bij, maar ook voor bedrijven heeft dit vele voordelen.

 1. Als bedrijf kan je vast vaak wat extra handen gebruiken voor taken waar je zelf geen tijd voor hebt. Zo kun jij je focussen op dat waar je goed in bent! Bijvoorbeeld als er een dikke stapel administratie op het bureau blijft liggen. Waarom zou je geen geschikte student van GetJobsDone het laten uitvoeren?

 2. GetJobsDone biedt bedrijven een goedkope oplossing. Studenten zijn nou eenmaal een stuk goedkoper dan vast personeel of uitzendkrachten.

 3. Studenten zijn de experts van de toekomst. Via het platform kom je in contact met studenten en misschien zitten daar wel jouw potentiële werknemers tussen!

Wil je profiteren van de voordelen van GetJobsDone? Meld je gratis aan als bedrijf op ons platform!