Gepubliceerd op 31 augustus 2021

GetJobsDone bezoekt introductieweken van studentensteden

Blog
Nieuws
Werken bij
GetJobsDone bezoekt introductieweken van studentensteden

In augustus organiseren organiseerden veel hogescholen en universiteiten introductieweken. Deze weken staan in het teken om de nieuwe student kennis te laten maken met verschillende aspecten van het studentenleven. Denk hierbij aan de medestudenten, campus en verenigingen, maar ook bijbanen voor studenten komen aan bod. Voor GetJobsDone de uitgelezen kans om de nieuwe studenten kennis te laten maken met het nieuwe bijverdienen voor studenten.

Een neut voor een feut

Met een volkswagenbusje gevuld met koude drankjes zijn wij in de laatste week van augustus op pad gegaan. De eerste stop was Tilburg, waar we op de fair van TOP WEEK 013 stonden. Hier hebben we flyers uitgedeeld en de studenten, onder het genot van een koud drankje, vertelt over ons platform. Met succes! Op de eerste dag meldden 631 universitaire studenten zich aan.

GetJobsDone
GetJobsDone

Het nieuwe bijverdienen voor studenten

Tijdens de introductieweek hebben wij de studenten zich ervan bewust willen maken dat werken en studeren prima samen kan gaan! Door flexibel te kunnen bijverdienen via GetJobsDone bepalen de studenten namelijk zelf wanneer ze opdrachten uitvoeren. Een drukke periode rond de tentamens? Geen werkgever die van je verlangt dat je komt werken!

Daarnaast willen we de studenten motiveren om al vanaf het begin van hun studie werkervaring op te doen in hun studierichting. Zo bouwen ze een sterk cv op, wat hen een voorsprong geeft zodra ze de arbeidsmarkt betreden. Bovendien komen studenten er zo sneller achter of de studie daadwerkelijk bij hen past of welke specialisatie ze willen doen.

Ook flexibel bijverdienen via GetJobsDone?

Begin jij net aan een studie en wil je direct starten met studiegericht bijverdienen? Meld je aan en kies uit een van de vele opdrachten bij jou in de buurt of werk vanuit huis!