Terug naar alle artikelen

Ontdek kostenbesparende hiring oplossingen met GetJobsDone: Flexibele en betaalbare opties voor elk bedrijf

Geschreven door

Mandy Drost

|

Marketeer

Gepubliceerd op 22 juli 2024

Welkom in de toekomst van hiring! Ben je klaar om je wervingsproces naar een hoger niveau te tillen? Ontdek hoe GetJobsDone jouw bedrijf kan helpen om slimmer, sneller en voordeliger talent aan te trekken. Of je nu een klein bedrijf bent dat wil groeien of een groot bedrijf dat wendbaar wil blijven, wij hebben dé oplossing voor jou. Lees verder en ontdek waarom GetJobsDone de gamechanger is die je niet wilt missen!

  

Wat is GetJobsDone?

GetJobsDone is niet zomaar een platform, het is de manier om in contact te komen met getalenteerde freelancers en tijdelijke werknemers. Of je nu een project hebt dat snel afgerond moet worden of gewoon wat extra handen nodig hebt, wij hebben de juiste mensen voor je klaarstaan.


De Voordelen van GetJobsDone

  1. Kostenbesparingen:

    • Minder overheadkosten: Vergeet die dure fulltime contracten! Met GetJobsDone huur je freelancers in voor wat je echt nodig hebt. Geen extra kosten voor verzekeringen of pensioenbijdragen meer.

    • Snellere werving: Geen gedoe meer met lange wervingsprocessen. Bij ons vind je binnen no-time de perfecte kandidaat, wat je een hoop tijd en geld bespaart.

  2. Flexibiliteit:

    • Schaalbaarheid: Of je nu een drukke periode doormaakt of een kort project hebt, met GetJobsDone kun je snel schakelen. Geen langdurige verplichtingen, alleen wat jij nodig hebt, wanneer jij het nodig hebt.

    • Diversiteit in talent: Van developers tot designers en van marketeers tot schrijvers, ons platform zit vol met experts. Zo vind je altijd de perfecte match voor jouw klus.

  3. Toegankelijkheid:

    • Simpel en gebruiksvriendelijk: Ons platform is supereenvoudig te gebruiken. Plaats je vacature, bekijk kandidaten en huur direct in. Makkelijker kan niet!

    • Wereldwijde dekking: Waarom lokaal zoeken als je wereldwijd kunt gaan? Met GetJobsDone krijg je toegang tot top talent van over de hele wereld.


      Hoe Werkt GetJobsDone?

1. Maak een Vacature Aan: Begin met het aanmaken van een opdracht. Geef duidelijk aan wat je nodig hebt en welke skills belangrijk zijn.

2. Zoek en Selecteer: Binnen de kortste keren ontvang je reacties van geïnteresseerde experts. Bekijk hun profielen, check hun beoordelingen en kies de beste kandidaat.

3. Start het Project: Je bent klaar om te beginnen! Via jouw persoonlijke dashboard hou je eenvoudig contact en blijf je up-to-date.

4. Betaling en Evaluatie: Betaal veilig via ons platform en laat een beoordeling achter. Zo help je anderen in de community om ook de beste professionals te vinden.


Case Study: Eén uur voor de toekomst x GetJobsDone

Eén uur voor de toekomst is een sociale start-up, gerund door en voor jongeren. Ze stimuleren jongeren om bewuste keuzes te maken voor de toekomst, zoals studie- en carrièrekeuzes. Dit doen ze door jongeren in contact te brengen met professionals uit verschillende vakgebieden.


Het op tijd vinden van een groep energieke jongeren die klaarstaan op locatie om zich in te zetten voor andere jongeren, is voor ons iedere keer weer een uitdaging. “We zijn altijd op zoek naar een nieuw team van studenten, omdat onze projecten wisselen van locatie. Om een goede aansluiting te creëren tussen student en jongere, zoeken we altijd studenten uit de buurt.” vertelt Ellis met een glimlach. Maar ja, ons netwerk reikt niet tot aan de horizon, dus moeten we creatief zijn om die studentengroepen te bereiken. 


Onze jonge helden worden beloond voor hun inzet, en een van de manieren waarop we nieuwe aanwinsten binnenhalen, is via GetJobsDone. Niet alleen gebruiken we het platform om studenten te werven voor ons programma op scholen, zoals in Tilburg, Hees, Oss, Den Haag, Amsterdam en Zeist, maar we maken er ook gebruik van om hen uit te betalen. Ook wanneer we via andere platformen goed werkende studenten hebben gevonden, die we vaker in willen zetten.  

Lees hier meer over hun ervaring


Conclusie

Waarom zou je nog vastzitten aan ouderwetse wervingsmethoden? Met GetJobsDone heb je flexibiliteit, snelheid en betaalbaarheid binnen handbereik. Transformeer je hiring strategie vandaag nog en ontdek hoe makkelijk het kan zijn om het beste talent te vinden.

Klaar om te beginnen? Maak je eigen account aan en zet deze week nog een young professional in!

Relevante artikelen