Terug naar alle artikelen

Max Marley: Een kijkje in de wereld van UGC

Geschreven door

Mandy Drost

|

Marketeer

Gepubliceerd op 11 april 2024

Als student aan de Universiteit van Leiden heeft Max Marley van den Broek zijn passie voor creatieve content weten om te zetten in een bloeiende carrière als freelance content creator. Met een stevige basis in ondernemersrecht en een natuurlijke affiniteit met de camera, heeft Max zichzelf gepositioneerd als een opkomend talent in de wereld van user-generated content (UGC).


Max's passie voor UGC Content

Max Marley van den Broek is een 21-jarige student die niet alleen gefocust is op zijn academische carrière, maar ook op zijn passie voor creatieve expressie. Van jongs af aan heeft hij zich aangetrokken gevoeld tot de wereld van visuele media, van modellenwerk tot kleine acteerklussen.

Tijdens zijn universitaire studie begon Max te experimenteren met het maken van video's voor verschillende bedrijven. Deze flexibele vorm van werk bood hem niet alleen een manier om wat extra geld te verdienen, maar opende ook de deur naar een veelbelovende carrière in content creatie.

Voordelen van Freelance werk volgens Max

Voor Max ligt het voordeel van freelance werk in de vrijheid die het biedt. Hij heeft geen baas die over zijn schouder meekijkt, kan zijn eigen opdrachten kiezen en vanaf elke locatie werken. Maar met deze vrijheid komt ook verantwoordelijkheid, zoals het beheren van je eigen boekhouding en administratie.

Bij het selecteren van opdrachten let Max op verschillende factoren, waaronder zijn interesses, vaardigheden en de mogelijkheid om goede werkrelaties op te bouwen met opdrachtgevers. Deze zorgvuldige aanpak stelt hem in staat om opdrachten te vinden die niet alleen financieel lonend zijn, maar ook bijdragen aan zijn professionele groei.

Max gelooft sterk in de toegevoegde waarde van jonge professionals voor bedrijven. Hun frisse perspectieven en innovatieve ideeën kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan elke organisatie. Voor bedrijven biedt het werken met freelancers voordelen zoals toegang tot specialistische kennis en flexibiliteit in samenwerking, zonder langdurige verplichtingen.


Advies van Max voor nieuwe freelancers

Als advies voor nieuwe freelancers benadrukt Max het belang van experimenteren en initiatief nemen. Hij moedigt aan om actief op zoek te gaan naar opdrachten en jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Doorzettingsvermogen en creativiteit zijn essentieel om te slagen in de wereld van UGC-werk.


Max Marley van den Broek heeft bewezen dat een combinatie van passie, flexibiliteit en doorzettingsvermogen kan leiden tot een succesvolle carrière als content creator. Zijn werk illustreert de mogelijkheden die UGC biedt en nodigt anderen uit om zijn werk te verkennen en samen te werken.


Ben je benieuwd naar zijn werk of wil je met hem samenwerken? Doe inspiratie op via deze pagina en/of zijn eigen website.