Werk waar en wanneer je wilt

Hier heb je de vrijheid om opdrachten te kiezen die aansluiten bij jouw expertisegebied. Of je nu een specialist bent in marketing, design of softwareontwikkeling, er is altijd een divers aanbod aan opdrachten beschikbaar.Ā 

šŸ‘‡

Het platform waar jij kan shinen met jouw talenten

Het unieke van onze aanpak is dat je niet alleen zelf je opdrachten kunt selecteren, maar ook kunt rekenen op een snelle uitbetaling. Zodra je een opdracht succesvol hebt afgerond, garanderen wij een netto uitbetaling binnen 2 werkdagen. Bovendien is het mogelijk om zonder Kamer van Koophandel (KvK) inschrijving aan de slag te gaan, waardoor je direct kunt beginnen met werken en verdienen. Kortom, bij ons staat flexibiliteit en efficiĆ«ntie centraal in jouw freelance-ervaring.Ā 

NO CURE, NO PAY

Je wordt pas uitbetaald wanneer de opgeleverde resultaten voldoen aan de eisen van jouw opdrachtgever. Je wordt dus niet uitbetaald op basis van gewerkte uren, maar op basis van het resultaat!

ECHT MAKKELIJK

Wij maken het vinden van een goede opdracht echt makkelijk voor je! Door onze AI-tekstgenerator hoeven opdrachtgevers niet meer uren te prutsen met vacatureteksten. Hierdoor is het ook voor jou meteen duidelijk wie en wat ze zoeken. Op basis van jouw persoonlijke skills maakt AI een match tussen jou en de opdrachtgever.

ZONDER KVK-INSCHRIJVING

Ga aan de slag zonder KvK-inschrijving, dankzij de mogelijkheid om tot +- ā‚¬8.000 bedrag per jaar te verdienen zonder verplichte belastingaangifte. Start direct met werken en zet je expertise in zonder gedoe en mĆ©t de financiĆ«le voordelen die passen bij hun individuele situatie.

Kennishub

5 tips om als eerste uitgekozen te worden voor opdrachten

13 november 2023

5 tips om als eerste uitgekozen te worden voor opdrachten

ā€œJe aanmelding is niet geselecteerdā€, alweer die klote melding. Geen zorgen! Als ervaren jonge professional schiet ik te hulp met 6 tips zodat jij als eerste uit de stapel studenten gekozen wordt?


Verhoog de effectiviteit van je social media marketing met deze handige tools voor verschillende platformen!

27 februari 2023

Verhoog de effectiviteit van je social media marketing met deze handige tools voor verschillende platformen!

Als bedrijf is het belangrijk om de doelgroep te begrijpen en te kennen, omdat dit helpt bij het bepalen van de meest effectieve manier om hen te bereiken en te betrekken.


Wat is de ideale frequentie om te posten op social media?

01 maart 2023

Wat is de ideale frequentie om te posten op social media?

De ideale frequentie en tijdstip voor het posten op social media kan variƫren. Dit is afhankelijk van het platform waarop je iets post en doelgroep die je wilt bereiken.


15 Content ideeƫn voor Social Media

27 februari 2023

15 Content ideeƫn voor Social Media

Het doel van content marketing via social media is om een duurzame relatie op te bouwen met je doelgroep, wat uiteindelijk leidt tot meer loyaliteit, betrokkenheid en conversies.


64% van de studenten ervaart geldproblemen

25 januari 2022

64% van de studenten ervaart geldproblemen

Sinds de afschaffing van de basisbeurs in 2015 is het aantal student dat geld leent verdrievoudigd. Van alle hbo-studenten leent 70% geld bij DUO. Hiervan maakt driekwart zich grote zorgen om deze len


Hoe werkt het

GetJobsDone

Zoek een opdracht

Zoek op basis van jouw expertise een opdracht.

Opdracht zoeken

GetJobsDone

Reageer op opdrachten

Leuke opdracht gevonden? Reageer met een korte motivatie. Een bedrijf kiest een professional uit op basis van motivatie, profiel en reviews.

Via de chatfunctie kan het bedrijf ook contact met je opnemen en vragen stellen.

GetJobsDone

Start met verdienen

Wanneer een bedrijf jou uitkiest voor de opdracht, tekenen jullie digitaal een overeenkomst van opdracht.

Job done? Dan laten jullie beiden een review over elkaar achter en krijg jij binnen twee werkdagen uitbetaald!

Maak een account aan

Maak gratis een account aan, meld je aan op opdrachten!