Over ons

GetJobsDone is een snelgroeiende start-up met een duidelijke visie: geen stille armoede onder Nederlandse studenten.

80% van de Nederlandse studenten ervaart stress om geld. En daar willen wij wat aan doen! Want studeren moet leuk zijn en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is er krapte op de arbeidsmarkt, die komende jaren alleen maar gaat toenemen. Bedrijven kunnen dus wel extra handen gebruiken en wie zijn er dan beter geschikt dan de specialisten van de toekomst?

Wij creëren een win-winsituatie door beide doelgroepen samen te brengen op één platform. Bedrijven plaatsen studiegerichte opdrachten, waarmee ze hun eigen personeel ontzorgen of werk kunnen uitbesteden. Studenten voeren de opdrachten uit en verdienen geld terwijl zij studiegerichte werkervaring opdoen.

Door studenten, voor studenten

GetJobsDone is bedacht door studenten, voor studenten. Toen Joost Hopman, oprichter van GetJobsDone, studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam liep hij tegen een probleem aan. Hij wilde een bijbaan in zijn studierichting en het liefst flexibel, zodat het ook goed te combineren was met zijn studie. Al snel bleek dat dit nauwelijks vindbaar of zaten er nadelige verplichtingen aan.

Zo werd het idee voor GetJobsDone geboren. Een vernieuwd en uniek platform dat studenten en werkgevers samenbrengt, zodat studenten kunnen werken waar en wanneer ze willen in hun studierichting.

Missie

GetJobsDone streeft ernaar studenten overal te kunnen laten werken, wanneer het hen uitkomt. Op die manier moet het voor iedere student mogelijk zijn om werk en studie goed te combineren. Hierdoor komen zij niet in geldproblemen en doen ze relevante werkervaring op al voordat zij de arbeidsmarkt betreden.

Visie

Studenten met relevante werkervaring op zak en voorbereid de arbeidsmarkt laten betreden.

Ons team

Ons team bestaat uit een groeiend team van ambitieuze, jonge mensen. We houden van hard werken en gezelligheid. Maak kennis met onze collega's!

Wil je onderdeel worden van ons gezellige team? Lees meer over onze bedrijfscultuur en bekijk openstaande vacatures.