GetJobsDone

Plaats nu je opdrachten bij GetJobsDone

De NBOV verbindt vakgenoten met elkaar, maar nu ook met studenten. Op GetJobsDone kunnen NBOV leden nu opdrachten plaatsen en in contact komen met studerend talent. Als NBOV lid kun je extra voordelig (eenmalig) werk uitbesteden op GetJobsDone.

GetJobsDone is een online platform dat organisaties en studenten met elkaar verbindt. Als organisatie plaats je op GetJobsDone een opdracht voor een vast bedrag. Maak snel en eenvoudig een opdracht aan door je budget voor de opdracht te bepalen, een urenschatting te geven (optioneel) en een opdrachtomschrijving toe te voegen. Studenten die deze opdracht willen uitvoeren, kunnen hierop reageren met een korte motivatie. Je kiest zelf uit welke student voor jou aan de slag gaat.

De decembermaand is voor onze branche een drukke periode. Het platform GetJobsDone leent zich uitstekend voor het flexibel en tijdelijk opschalen van personeel. Denk aan ondersteuning bij het klaarmaken van sinterklaaspakketten, bezorgen van kerstpakketten, flyeren in de buurt of werkzaamheden in de bakkerij. Naast de drukke decembermaand kunnen studenten je helpen met bijvoorbeeld het bijhouden van je social media kanalen, productfoto’s maken en het updaten van de website.

Hieronder enkele voorbeeldopdrachten voor NBOV-leden:

Voorbeeld opdrachten

Een student inschakelen? Komt voor de bakker!

Productfotografie 📸

Schiet jij perfecte plaatjes voor onze webshop? Wij willen onze productfoto’s op de website vervangen en nieuwe producten toevoegen. Hiervoor zoeken we een student met een professionele fotocamera die onze product smaakvol op de foto weet te zetten

Account aanmaken

Socialmedia beheren 💻

Tijdens de feestdagen hebben wij extra producten in ons assortiment. Wij zoeken een student die in de decembermaand deze producten in kan aanprijzen op social media in leuke posts. Hiervoor maak je eerst foto’s in onze bakkerij en schrijft hier vervolgens een post bij.

Account aanmaken

Flyeren 📝

Onze feestdagenfolder delen wij in de periode voor de kerstdagen uit in het winkelcentrum. Wij zijn op zoek naar iemand die dit een aantal middagen wilt doen.

Account aanmaken

Chocoladeletters verpakken 📦🍫

Wij maken ambachtelijke chocoladeletters die wij zelf decoreren. Deze verkopen wij in een mooie verpakking. Wij zoeken iemand die onze letters mooi wil inpakken. Dit moet zorgvuldig en netjes gebeuren.

Account aanmaken

Website updaten 🌐

Het feestdagen assortiment moet op de website geplaatst worden. Hiervoor hebben wij mooie productfoto’s laten maken. Nu zoeken wij iemand die handig is met Wordpress en onze webshop kan aanvullen. Ook moet op de homepage het feestdagen assortiment gepresenteerd worden.

Account aanmaken

Kerstpakketten bezorgen 🎁

Ben jij in het bezit van een rijbewijs en woon je in omgeving Utrecht? Dan zoeken we jou! Onze kerstpakketten moeten naar zakelijke klanten gebracht worden. De bezorgdagen en tijden kunnen we overleggen en daarin zijn we erg flexibel.

Account aanmaken