GetJobsDone

Plaats nu je opdrachten bij GetJobsDone

Op GetJobsDone kunnen Jong MKB-leden nu opdrachten plaatsen en in contact komen met 14.000 (young) professionals. Als Jong MKB-lid kun je extra voordelig (eenmalig) werk uitbesteden op GetJobsDone.

Jong MKB staat voor Jong Midden en Klein Bedrijf en is een netwerkgroep van, voor en door ondernemers. Het uitgangspunt van Jong MKB: ondernemen is vooral leren. Leren van elkaar. Door het delen van kennis en ervaring en door zaken gezamenlijk op te pakken. Onderwerpen als acquisitie, debiteurenbeheer, voeren van een goede administratie, automatisering, reclame en pr, timemanagement en de balans tussen werk en privé staan op de leeragenda van ondernemers. Allemaal zaken waarmee je op een of ander moment mee te dealen hebt. Vaak ook zijn er initiatieven en bijeenkomsten waar de informele contacten op de voorgrond staan. Zaken doen in een ontspannen en open sfeer werkt heel goed. Jong MKB is er ook om concrete voordelen te bieden. Voordelen die meestal enkel via grote brancheorganisaties zijn te krijgen. Als voorbeeld noemen we "GetJobsDone". GetJobsDone is dé online spot voor jonge ondernemers die onderdelen van hun werkzaamheden willen uitbesteden! Meer weten? Lees alles op jongmkb.nl


GetJobsDone is dé online spot voor jonge ondernemers die onderdelen van hun werkzaamheden willen uitbesteden! Op ons platform verbinden we jou razendsnel met andere ondernemende (young) professionals. Als jij als bedrijf iets te klaren hebt, gooi je gewoon je opdracht op GetJobsDone met een goede prijs eraan gekoppeld. En hey, professionals die staan te springen om jouw klus te klaren, komen met een korte motivatie. Jij hebt de touwtjes in handen en kiest zelf welke ondernemende professional voor jou aan de slag gaat. Tijd om die opdrachten uit te besteden!

Voorbeeld opdrachten

Een (young) professional nodig? No worries!

Productfotografie 📸

Schiet jij perfecte plaatjes voor onze webshop? Wij willen onze productfoto’s op de website vervangen en nieuwe producten toevoegen. Hiervoor zoeken we een student met een professionele fotocamera die onze product smaakvol op de foto weet te zetten

Socialmedia beheren 💻

Tijdens de feestdagen hebben wij extra producten in ons assortiment. Wij zoeken een student die in de decembermaand deze producten in kan aanprijzen op social media in leuke posts. Hiervoor maak je eerst foto’s in onze bakkerij en schrijft hier vervolgens een post bij.

Website updaten 🌐

Het feestdagen assortiment moet op de website geplaatst worden. Hiervoor hebben wij mooie productfoto’s laten maken. Nu zoeken wij iemand die handig is met Wordpress en onze webshop kan aanvullen. Ook moet op de homepage het feestdagen assortiment gepresenteerd worden.

Warme leads nabellen 📞

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die warme leads wil nabellen, enquêtes wil afnemen en afspraken wil inplannen met potentiële klanten. Ben je communicatief sterk en geïnteresseerd in sales? Dan is dit de ideale functie voor jou!