Hulpmiddelen

Door het verzamelen van veel verschillende informatie, klantcases, interviews en nog veel meer hebben wij inmiddels een grote catalogus met allerlei hulpmiddelen. Denk aan slidedecks, infographics en nog veel meer. Lees ze eens door en wie weet heb je er wat aan!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste publicaties? Laat je e-mail achter en we sturen je de nieuwste documenten per mail op!

Hou me op de hoogte

Slidedeck

Insights over werkdruk

Werkdruk is een van de belangrijkste factoren voor uitval van medewerkers. Om je meer inzicht te geven in de impact op organisaties hebben we onderzoek gedaan. In dit slidedeck geven we je een aantal concrete inzichten over werkdruk. Daarnaast geven we je een aantal tips en tricks over hoe je om kunt gaan met werkdruk binnen jouw organisatie.

Tips

Tips om werkdruk te verminderen

Werkdruk is een van de belangrijkste factoren voor uitval van medewerkers. We helpen je graag door een aantal tips te geven hoe je werkstress kunt verminderen. In dit slidedeck geven we zowel werknemers als werkgevers een aantal praktische tips om werkstress te verminderen. Je kunt het slidedeck downloaden door je gegevens hiernaast in te vullen.

Slidedeck

Insights arbeidsmarkt

Er gebeurt tegenwoordig veel binnen de arbeidsmarkt. Wij hebben een aantal interessante insights verzameld om een beeld te geven van wat er op dit moment speelt. 

Infographic

Oplossing

Voor bovengenoemde problemen hebben wij een software ontwikkelt die deze problemen (deels) kan wegnemen. Deze hebben we samengevat in een infographic.