GetJobsDone: Marktplaats voor jong talent

Hét makkelijkste platform om jouw (openstaande) werkzaamheden uit te besteden aan (young) professionals.

Begin vandaag nog!

Jouw voordelen

Opdracht zonder contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen professional en bedrijf, waardoor zij contractueel niet aan elkaar verbonden zijn. Dit biedt een vrijblijvende manier om werk uit te besteden.

30% minder kosten

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor kun je minstens 30% op personeelskosten besparen. Hieronder een download met een uitgebreide berekening wat jij als bedrijf kunt besparen!

25% fixed fee

De opdrachten op ons platform hebben een fixed fee waarde. De waarde van de opdracht bepaal je zelf. Er wordt dus niet gewerkt met uurloon. Het is wel mogelijk een urenschatting bij de opdracht te vermelden.

Let's get the job done!

Hier komen bedrijven en jonge talenten samen om de wereld te veroveren. Geen zorgen meer over langdurige vacatures - onze experts staan klaar om tijdelijke klussen aan te pakken in marketing, sales, administratie, development en design. Bespaar kosten en behoud flexibiliteit.

Vul een aantal simpele vragen in en laat AI het werk voor je doen. Let’s get it done.

GetJobsDone
GetJobsDone

Plan een gratis kennismaking

Benieuwd hoe jij professionals kan laten meewerken in jouw bedrijf? Of heb je vragen? Boek een gratis online consult van 20 minuten met sales.

We geven je een kijkje in het dashboard, helpen je met het plaatsen van je eerste opdracht, geven je handige tips en beantwoorden je vragen.