Is dit de nieuwe manier van het invullen van vacatures?

Van functie naar taak

De huidige arbeidsmarkt staat gigantisch onder druk. Dat is te zien aan het aantal openstaande vacatures. In het tweede kwartaal van 2023 stonden er voor elke 100 werklozen 122 vacatures open. Het is wel duidelijk dat veel organisaties op zoek zijn naar nieuwe mensen. Maar wist je dat slechts kijken naar functie een achterhaalde manier van denken is? Professionals bezitten namelijk skills en die zijn niet per definitie gekoppeld aan een functie. Zo kan een marketeer ook prima een aantal taken van een sales collega overnemen. We laten je graag zien hoe de arbeidsmarkt verandert kan worden. Door deze methode in te voeren verlaag je de werkdruk van jouw medewerkers. Daarnaast zorgt deze manier van kijken er ook voor dat je door kunt groeien met jouw organisatie.

Insights arbeidsmarkt

Er gebeurt tegenwoordig veel binnen de arbeidsmarkt. Wij hebben een aantal interessante insights verzameld om een beeld te geven van wat er op dit moment speelt. Klik op de afbeeldingen om ze volledig te bekijken.

Ben je benieuwd wat onze oplossing is voor onderstaande problemen? Download de infographic!

Leesvoer

Blogs, onderzoeken en nieuwsbrieven 📰

Kijk ook eens naar je interne medewerkers voor je extern gaat werven!

28 september 2023

Kijk ook eens naar je interne medewerkers voor je extern gaat werven!

In de snel veranderende wereld worden organisaties voortdurend geconfronteerd met complexe vraagstukken en uitdagingen op tijd en expertise. Vaak is het eerste instinct om externe talenten aan te neme


Oplossing verandering arbeidsmarkt

27 september 2023

Oplossing verandering arbeidsmarkt

We laten je graag zien hoe de arbeidsmarkt verandert kan worden. Door deze methode in te voeren verlaag je de werkdruk van jouw medewerkers. Daarnaast zorgt deze manier van kijken er ook voor dat je door kunt groeien met jouw organisatie. 


Insights slidedeck

29 september 2023

Insights slidedeck

Er gebeurt tegenwoordig veel binnen de arbeidsmarkt. Wij hebben een aantal interessante insights verzameld om een beeld te geven van wat er op dit moment speelt. Wij hebben deze gebundeld in een slidedeck.


Met experts Christian Kromme en Joost Hopman

Podcast

Ben jij ook zo benieuwd hoe de arbeidsmarkt er in de toekomst uit zal komen te zien? Wij hebben deze vraag voorgelegd aan Christian Kromme en samen met Joost Hopman zijn zij dieper gedoken in de arbeidsmarkt van de toekomst.

Ben je benieuwd naar de hele video, of download je liever de podcast voor onderweg? Laat dan je gegevens achter en zie deze snel in je mailbox verschijnen!