GetJobsDone

Flexibel werken als professional voor ambitieuze bedrijven

Voordelen voor professionals:

Outputgerichte opdrachten

Werken via GetJobsDone betekent werken met outputgerichte opdrachten, wat betekent dat er geen gezeur is over urenverantwoording. Hierdoor kan je je als professional volledig concentreren op de uitvoering van de opdracht en hoef je je geen zorgen te maken over tijdsregistratie en discussies te voeren over de gemaakte uren.

Skills based CV

Via GetJobsDone werk je als professional met een skills based cv. Hierdoor kan jij je skills en toegevoegde waarde beter onderbouwen aan opdrachtgevers en ben je beter vindbaar voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar specifieke skills. De opdrachten op het platform worden gematcht aan deze skills.

Testimonials van opdrachtgevers

GetJobsDone verplicht opdrachtgevers om een testimonial te schrijven over jouw uitgevoerde werk, hierdoor bouw je verder aan jouw reputatie. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en vertrouwen voor de professional, wat leidt tot meer opdrachten.

Zekerheid van geld

Een van de grootste voordelen van het werken via GetJobsDone is de zekerheid van geld. GetJobsDone zorgt ervoor dat opdrachtgevers op voorhand betalen voor de opdrachten. Hierdoor hoef je je als professional geen zorgen te maken over het al dan niet ontvangen van betalingen.

Een ander voordeel van werken via GetJobsDone is dat je als professional geen eigen administratie hoeft bij te houden hoeveel uren je maakt. Je werkt immer op basis van output. Hierdoor heb je dus geen extra facturatiesystemen nodig om je facturen op te maken, te versturen en je debiteurenbeheer te doen zoals bv. Moneybird. GetJobsDone fixt dat voor jou!

Geen KvK inschrijving nodig

Zijn de werkzaamheden die je uitvoert via GetJobsDone niet jouw hoofdactiviteiten? Oftewel, heb je nog een baan ernaast waar je meer tijd in steekt? Dan hoef je geen KvK inschrijving te doen en kan je werken voor opdrachtgevers op basis van het bijverdien principe. Je inkomsten kan je dan opgeven bij inkomsten uit overig werk.

GetJobsDone helpt daarnaast voorkomen dat er een verkapte arbeidsrelatie ontstaat tussen de opdrachtgever en de professional. GetJobsDone geeft jouw tips en seintjes wanneer je niet voldoet aan de zelfstandigheidsregels.


GetJobsDone zorgt er tot slot voor dat alle overeenkomsten volledig juridisch gecheckt zijn. Dit betekent dat je als professional met een gerust hart kan werken zonder je zorgen te maken over de juridische aspecten van een opdracht.

Manage je huidige opdrachtgevers op GetJobsDone

Werken via GetJobsDone heeft niet alleen voordelen voor jou als professional het heeft ook veel voordelen voor opdrachtgevers. Zo kan een opdrachtgever gemakkelijk en snel gebruik maken van de flexibele inzet van professionals.

Door jouw opdrachtgever op het platform te onboarden kom je in in de skillspool terecht en kan je vaker direct benaderd worden voor opdrachten van de opdrachtgever, maar kan je ook opdrachten kiezen van nieuwe opdrachtgevers. Hierdoor blijf je in contact met je huidige connecties en breid je steeds je netwerk uit. Daarnaast biedt GetJobsDone ook nog extra's aan professionals die andere opdrachtgevers onboarden.

Meld je gratis aan als professional

GetJobsDone is een online platform dat professionals kosteloos de mogelijkheid biedt om opdrachten te vinden en uit te voeren zonder zich zorgen te maken over administratieve rompslomp en betalingen. Ben jij een ambitieuze student en volop bezig met jouw vakgebied? Dan ben jij ook een professional.

+31

GetJobsDone: The capacity tool

GetJobsDone, een tool waarmee bedrijven on demand gebruik kunnen maken van het inzetten van flexibele capaciteit op expertise en tijd. Binnen 60 seconden formuleer je een outputgerichte opdracht met behulp van onze AI. Je schakelt in een handomdraai met de professionals en laat de opdracht uitvoeren.

Werken met GetJobsDone levert het volgende op voor opdrachtgevers:

- Enkel betalen voor output

- AI non-biased matchmaking op basis van skills

- Breed aanbod NL-based professionals

- Administratieve ontzorging

Wij zien dat de huidige arbeidsmarkt niet houdbaar is en dat bedrijven alleen maar bezig zijn om kennis en expertise te verschuiven van bedrijf x naar bedrijf Y in plaats van een structurele oplossing te bieden. Wij zorgen voor verandering! Dit doen wij door vacatures op te delen in opdrachten en deze vervolgens om te zetten in de benodigde skills en output dat moet worden geleverd. Deze opdrachten kun je vervolgens als professional uitvoeren.