Meld je aan als professional

Meld je gratis aan als professional

GetJobsDone is een online platform dat professionals kosteloos de mogelijkheid biedt om opdrachten te vinden en uit te voeren zonder zich zorgen te maken over administratieve rompslomp en betalingen. Ben je een ambitieuze student en serieus bezig met je vakgebied dan beschouwen we je ook als een professional.

+31

Wat zijn de voordelen van het werken via GetJobsDone?

  1. Outputgerichte opdrachten

  Werken via GetJobsDone betekent werken met outputgerichte opdrachten, wat betekent dat er geen gezeur is over urenverantwoording. Hierdoor kan je je als professional volledig concentreren op de uitvoering van de opdracht en hoef je je geen zorgen te maken over tijdsregistratie en discussies te voeren over de gemaakte uren.

  2. Skills based cv

  Via GetJobsDone werk je als professional met een skills based cv. Hierdoor kan jij je skills en toegevoegde waarde beter onderbouwen aan opdrachtgevers en ben je beter vindbaar voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar specifieke skills. De opdrachten op het platform worden gematcht aan deze skills.

  3. Zekerheid van geld

  Een van de grootste voordelen van het werken via GetJobsDone is de zekerheid van geld. GetJobsDone zorgt ervoor dat opdrachtgevers op voorhand betalen voor de opdrachten. Hierdoor hoef je je als professional geen zorgen te maken over het al dan niet ontvangen van betalingen.

  Via GetJobsDone heb je als professional ook de mogelijkheid om opdrachten te selecteren op basis van facturatie of vooruitbetaling. Hierdoor heb je als professional de controle over hoe je betaald wordt en kan je op zoek naar opdrachtgevers die jouw voorkeur voor betalingswijze delen. En zodoende bij betaling vooraf dus verzekerd bent van snelheid van betaling.

  Een ander voordeel van werken via GetJobsDone is dat je als professional geen eigen administratie hoeft bij te houden hoeveel uren je maakt. Je werkt immer op basis van output. Hierdoor heb je dus geen extra facturatiesystemen nodig om je facturen op te maken, te versturen en je debiteurenbeheer te doen zoals bv. Moneybird. GetJobsDone fixt dat voor jou!


  4. Testimonials van opdrachtgevers

  GetJobsDone verplicht opdrachtgevers om een testimonial te schrijven over jouw uitgevoerde werk, hierdoor bouw je verder aan jouw reputatie. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en vertrouwen voor de professional, wat leidt tot meer opdrachten.

  5. Geen kvk inschrijving nodig

  Zijn de werkzaamheden die je uitvoert via GetJobsDone niet jouw hoofdactiviteiten? Oftewel, heb je nog een baan ernaast waar je meer tijd in steekt? Dan hoef je geen KvK inschrijving te doen en kan je werken voor opdrachtgevers op basis van het bijverdien principe. Je inkomsten kan je dan opgeven bij inkomsten uit overig werk.

  GetJobsDone helpt daarnaast voorkomen dat er een verkapte arbeidsrelatie ontstaat tussen de opdrachtgever en de professional. GetJobsDone geeft jouw tips en seintjes wanneer je niet voldoet aan de zelfstandigheidsregels.

  GetJobsDone zorgt er tot slot voor dat alle overeenkomsten volledig juridisch gecheckt zijn. Dit betekent dat je als professional met een gerust hart kan werken zonder je zorgen te maken over de juridische aspecten van een opdracht.

  6. Manage je huidige opdrachtgevers op GetJobsDone

  Werken via GetJobsDone heeft niet alleen voordelen voor jou als professional het heeft ook veel voordelen voor opdrachtgevers. Zo kan een opdrachtgever gemakkelijk en snel gebruik maken van de flexibele inzet van professionals.

  Hierdoor kom je bij hen in de skillspool terecht en kan je vaker direct benaderd worden voor opdrachten van hen, maar kan je ook opdrachten kiezen van nieuwe opdrachtgevers. Hierdoor blijf je in contact met je huidige connecties en breid je steeds je netwerk uit. Daarnaast biedt getjobsdone ook nog extras aan professionals die andere opdrachtgevers onboarden.