Create your own job

Bedenk het slimste idee of de beste campagne. Wint jouw idee, dan win je ook een JBL Charge 5 t.w.v. €198 én mag je (als je dat wil natuurlijk) jouw idee zelf uitvoeren. Je krijgt namelijk een flexibele bijbaan aanboden bij Eén uur voor de toekomst om jouw plan uit te voeren.

GetJobsDone

Wat moet je doen?

Jouw opdracht: bedenk hoe kan Eén uur voor de toekomst zoveel mogelijk scholieren en studenten bereiken en enthousiast maken om deel te nemen aan meet & greets, events en andere ontmoetingen met professionals?

Bedenk hoe jij dit zou bereiken en aanpakken! De ideeën worden beoordeeld op impact, organisatorische en financiële haalbaarheid, verwacht bereik en originaliteit. Het idee mag gericht zijn op een bepaalde subgroep, bijvoorbeeld MBO - studenten of alleen scholieren of studenten in bepaalde studentensteden.

Waarom jij dit wil!

De winnaar krijgt de mogelijkheid om zijn/haar ideeën daadwerkelijk betaald uit te voeren of werken. Je krijgt dus je zelfbedachte bijbaan aangeboden bij Eén uur voor de toekomst (uitgevoerd via GetJobsDone).

En wil je tijdens je werk lekker naar muziekje luisteren? Dat kan met je nieuwe JBL Box!

Deadline

Presenteer je idee op jouw manier: infographic, presentatie, tekst of video. Lever uiterlijk op 11 juli 2022 je idee aan via info@eenuurvoordetoekomst.nl

Heb je vragen? Stel ze aan Elena, via elena@eenuurvoordetoekomst.nl.

Webinar

Op maandag 4 juli om 11.00 uur organiseren we een webinar waarbij een deel van het team aanwezig zal zijn om je op weg te helpen met het vraagstuk. We zullen meer vertellen over ons bedrijf en het vraagstuk. Er is alle ruimte voor vragen en tijd om samen met (je toekomstige) collega's te brainstormen over jouw ideeën.

GetJobsDone
GetJobsDone

Over Eén uur voor de toekomst

Eén uur voor de toekomst is een platform waarop studenten en scholieren makkelijk in gesprek kunnen gaan met professionals uit allerlei werkvelden. Handig als je bezig bent met het maken van keuzes voor een studie, specialisatie of je eerste baan. We brengen jongeren in contact met mensen uit de praktijk, zodat zij een beeld kunnen vormen wat hun werk inhoudt.

Onze doelgroep bestaat uit scholieren in de bovenbouw van de middelbare school (VMBO / mavo / havo / VWO / gymnasium) en studenten op het MBO / HBO / WO.

Meer weten over Eén uur voor de toekomst? Kijk op www.eenuurvoordetoekomst.nl.

Tip: volg Eén uur voor de toekomst op Instagram en blijf op de hoogte van toffe initiatieven voor studenten en jongeren.

GetJobsDone

Over GetJobsDone

GetJobsDone is een platform waarop bedrijven opdrachten plaatsen, die studenten uitvoeren zonder dat ze daar een kvk-inschrijving voor nodig hebben of onder contract bij het bedrijf staan. Als student kies jij zelf welke opdrachten je uitvoert en krijg je netto uitbetaald!

De opdrachten variëren in studierichting, opdrachtwaarde en tijdsduur; van klusjes tot bijbanen voor studenten. Zo kun je flexibel werken en geld verdienen naast je studie.

Tip: blijf op de hoogte van de tofste opdrachten via onze Instagram.