Hier kunnen onze studenten je mee helpen

Lees hieronder verschillende cases van voorbeelden waar onze studenten jouw bedrijf mee kunnen helpen.

Kim Wijmans

Kim Wijnands

HBO Marketing & Communicatie

"Ik ben Kim, tweedejaars student Marketing & Communicatie aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens mijn opleiding wil ik me graag ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Via GetJobsDone kan ik mij ontwikkelen door verschillende opdrachten voor verschillende bedrijven uit te voeren. Zo heb ik bedrijven onder andere al geholpen met het beheren van social media, schrijven van blogs en uitvoeren van een SEO analyse."

Laat je social media beheren door Kim of een van de andere 5.000+ studenten.

Tarkan Celik

Tarkan Celik

HBO Commerciële Economie

"Ik volg de opleiding Commerciële economie aan de Hogeschool Utrecht. In mijn eerste jaar heb ik veel geleerd over het contact leggen met nieuwe klanten. Die kennis wilde ik gelijk in de praktijk toepassen. Hierdoor voer ik nu regelmatig sales opdrachten uit voor verschillende bedrijven. Ook heb ik vroeger een aantal jaar in Duitsland gewoond, waardoor ik nu regelmatig vertaalopdrachten uitvoer voor bedrijven."

Schakel Tarkan in

Annabel van Weeten

Annabel van Weeten

HBO Accountancy

“Ik ben graag bezig met cijfertjes en heb al veel ervaring met het bijhouden van adminstraties. Hiervoor heb ik een bijbaan gehad bij een administratiekantoor, maar 3 vaste dagen in de week werken kon ik niet meer combineren met mijn studie. Nu doe ik via GetJobsDone administratie opdrachten voor verschillende bedrijven. Omdat ik hiermee meestal snel klaar ben vind ik het ook altijd leuk om na de opdracht nog even te sparren met de ondernemer.”

Schakel Annabel in

Olaf Meulemanse

Olaf Meulemanse

MBO Software Developer

“Ik ben Olaf en volg de opleiding als Software Developer op het MBO college Zuidoost in Amsterdam. Tijdens mijn studie leren we de basis van het programmeren en in mijn vrije tijd bekijk ik veel video’s om nog meer kennis op te doen. Die kennis pas ik dan weer toe door ‘s avonds te werken aan mijn eigen app. Ik heb naast mijn school veel tijd over die ik graag besteed aan het helpen van bedrijven met development taken. Zo heb ik voor verschillende bedrijven al meerdere landingspagina’s gemaakt en ben ik bezig met het herprogrammeren van een website. Het liefst programmeer ik in de talen van Javascript en Python, maar ik ben ook bekend met makkelijke tools zoals Wordpress.”

Schakel Olaf in

Alicia Maron

Alicia Maron

Bachelor International Business Administration

“Ik ben Alicia en studeer momenteel aan de Tilburg University. Hier volg ik de opleiding International Business Administration. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar, waardoor ik op zoek ben naar verrijking voor op mijn cv. Hierdoor doe ik regelmatig opdrachten in de richting van data analyse. Zo ben ik momenteel bezig bij een bedrijf met verschillende excel werkzaamheden om de data goed vast te leggen en meetbaar te maken. Naast excel ben ik gespecialiseerd in het analyseren van data in SPSS. Vanwege mijn internationale studie voer ik ook veel vertalingen uit, waardoor ik snel wat kan bijverdienen.”

Schakel Alicia in

Melissa van Uden

Melissa van Uden

Bachelor Rechtsgeleerdheid

Dit jaar zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie Rechten aan de Erasmus University in Rotterdam. Ik vind het leuk om studiegerelateerde ervaring op te doen, vooral omdat ik dan de sfeer kan proeven bij verschillende soorten kantoren en kan kijken wat het beste bij mij past. Op GetJobsDone heb ik al verschillende opdrachten uitgevoerd zoals het opstellen van algemene voorwaarden of privacy statements op websites en het controleren van arbeidscontracten.

Schakel Meslissa in