Hoe werkt GetJobsDone?

Op GetJobsDone vind je snel en eenvoudig een student die op basis van een fixed fee opdracht en zonder contractuele verplichtingen voor jou aan de slag wil. Zo streep jij binnen no-time je to-do lijst af.

Hoe dat precies zit, lees je hieronder.

Jouw voordelen

Opdracht zonder contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen student en bedrijf, waardoor zij contractueel niet aan elkaar verbonden zijn. Dit biedt een vrijblijvende manier om werk uit te besteden.

30% minder kosten

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Fixed fee

De opdrachten op ons platform hebben een fixed fee waarde. De waarde van de opdracht bepaal je zelf. Er wordt dus niet gewerkt met uurloon. Het is wel mogelijk een urenschatting bij de opdracht te vermelden.

Let's get the job done!

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan. Bij het aanmaken van een account, vragen we om de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam

  • Adres gegevens

  • Branche

  • Contactgegevens

Je kunt je profiel later nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt op een opdracht. Studenten kiezen graag een bedrijf of branche dat bij hun studierichting past.

Ook kies je een abonnement. Bekijk welk abonnement het beste bij jouw organisatie of wensen past.

Stap 2. Opdracht plaatsen

Tijd om een opdracht te plaatsen! In je dashboard kun je eenvoudig stapsgewijs een opdracht aanmaken.

  • Bepaal je budget

  • Geef een duidelijke opdrachtomschrijving

  • Geef de locatie op: vanuit huis, op kantoor of extern

  • Bepaal de startdatum en deadline van de opdracht

  • Selecteer een categorie of gewenste studierichting

Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Controleer of alle informatie klopt en de opdracht zo volledig mogelijk is ingevuld. Hoe vollediger de opdracht is ingevuld, hoe meer studenten zullen reageren op jouw opdracht.

Nu kun je de opdracht plaatsen. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaastingsfee. Dit is 15% over de opdrachtwaarde.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je profiel, cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde afgeschreven en binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Plan een gratis consult

Benieuwd hoe jij succesvol studenten kan laten meewerken in jouw bedrijf? Of heb je vragen? Boek een gratis online consult van 20 minuten met sales.

We geven je een kijkje in het dashboard, helpen je met het plaatsen van je eerste opdracht, geven je handige tips en beantwoorden je vragen.