Tutorial: Zo gebruik je GetJobsDone

Het aanmaken van taken in het platform

In deze korte uitleg laten we je zien hoe je taken aanmaakt in het platform en deze toewijst aan een teamlid. Zodat jij als organisatie efficiënter kunt werken.

Project aanmaken

In deze korte uitleg laten we je zien hoe je een nieuw project aanmaakt binnen de tool en hoe je taken in het project bijhoudt. Zo zorg je ervoor dat je al je taken bundelt en gemakkelijk in een overzicht de status van al je projecten ziet.

Besteed je taken uit aan de GetJobsDone Community

In deze korte uitleg laten we je zien hoe je openstaande taken uitbesteed aan de GetJobsDone Community. Taken uitbesteden aan de community zorgt ervoor dat de werkdruk op de interne medewerkers een stuk lager wordt.

GetJobsDone biedt administratieve ontzorging

Wij regelen het gehele administratieve process van het werken met externe professionals, zodat de administratieve en juridische zaken goed geregeld zijn. Dus werk jij nu al met freelancers of professionals zonder KvK inschrijving? Laat je dan ontzorgen door het inzetten van GetJobsDone. In deze korte uitleg laten we je zien hoe je berichten stuurt, connecties toevoegt aan je skillspool, en hoe je facturen en de overeenkomsten bekijkt. Zodat jij zonder zorgen ervoor zorgt dat jouw medewerkers en partners de job done krijgen,