Tutorial: Zo gebruik je GetJobsDone

Dashboard

Via het dashboard zie je gemakkelijk de taken van vandaag en van de week. Je kunt hier ook taken voor deze week inplannen.

GetJobsDone
GetJobsDone

Taak voor vandaag

Via het veld taken voor vandaag, kun je gemakkelijk een taak voor vandaag aanmaken. Hiermee wordt de uitvoerdatum automatisch op vandaag gezet.

Borden aanmaken

Je kunt borden aanmaken per afdeling of per team, dit kun je helemaal zelf bepalen. Geef aan wie het bord mag zien en geef aan welke taken op dit bord moeten komen.

GetJobsDone
GetJobsDone

Project aanmaken

Wil je samenwerken aan een project met collega's uit verschillende teams of afdelingen? Maak dan een project aan. Het project kan je een looptijd geven en je kunt de progressie van het project gemakkelijk zien door de voortgangsbalk.

Project taken aanmaken

Het projectbord werkt net als het normale takenbord en je kunt gemakkelijk taken aanmaken voor het project. Doe je dit in het project zelf dan komen ze automatisch in het desbetreffende project.

GetJobsDone
GetJobsDone

Switchen tussen borden

In het menu aan de linkerkant kun je gemakkelijk switchen tussen de borden van verschillende thema`s en teams. Zo monitor je de voortgang en deel je taken eenvoudig in per team.

Taken verschuiven

Houd de voortgang van de taken bij door ze te verschuiven in de kolommen: backlog, to-do, in progress en completed. Zo kun je gemakkelijk zien wat er nog moet gebeuren en wat er gereed is.

GetJobsDone
GetJobsDone

Taken herhalen

Heb je taken die dagelijks, wekelijks of maandelijks terugkomen? Herhaal de taak dan, dan komen ze automatisch in je agenda view.

Taken plannen zonder datum

Wil je taken zonder datum plannen? Gebruik dan de kalenderview. Hier kun je taken zonder datum makkelijk in de kalender slepen om ze een datum te geven.

GetJobsDone
GetJobsDone

Analytics

Via de analytics tool kun je gemakkelijk monitoren of er bepaalde medewerkers nog ruimte over hebben of dat ze te veel taken hebben openstaan. Zo voorkom je burnouts en kun je de werkdruk binnen het team monitoren.

Opdracht uitbesteden

Blijft een taak lang openstaan en kom je er niet aan toe door gebrek aan tijd of expertise? Besteed de taak dan uit in de GetJobsDone community.

GetJobsDone
GetJobsDone

Opdrachten uitbesteden en chatten

Als je de opdracht uitbesteed hebt, kun je via de opdracht gemakkelijk chatten met de professionals die op de opdracht hebben gereageerd. Je kunt in dit overzicht ook het CV van de professional zien.

Connecties

Als je opdrachten uitbesteed en je chat met professionals kun je gemakkelijk connecties maken met professionals om in de toekomst vaker samen te werken.

GetJobsDone
GetJobsDone

Professional pool

Werk je al samen met professionals? Je kunt deze op het platform toevoegen aan jouw professional pool. Zo werk je gemakkelijk samen met de professional in de toekomst.

Ai opdrachten

Als je een opdracht uitbesteed stelt onze AI een opdrachtomschrijving op op basis van drie vragen. Deze omschrijving kun je eventueel nog aanpassen, door op het potlood te klikken.

GetJobsDone
GetJobsDone

Teams aanmaken

Je kunt teams aanmaken en borden toewijzen per team om zo te managen wie welke taken kan zien en wie de progressie bij kan houden. Dit zorgt ook voor een goede filtering en relevantie op de takenborden.

Administratie

Via het administratie gedeelte, kun je de facturen en overeenkomsten zien. Die kun je downloaden voor je eigen administratie.

GetJobsDone
GetJobsDone

Feedback

Wil je helpen het platform te verbeteren laat dit dan achter op onze feedback pagina. Je kunt ook stemmen op andere feedback. Elke maand nemen we een aantal van deze feedbackpunten mee in de ontwikkeling van het platform.