GetJobsDone: The capacity tool

Wij zien dat het voor veel organisaties lastig is om de juiste capaciteit te vinden om taken effectief en efficiënt op te pakken. GetJobsDone helpt bedrijven door middel van de 10.000 studenten die ingeschreven zijn om jouw opdrachten uit te voeren. De opdrachten worden output-based uitgevoerd. Je betaalt dus niet per uur, maar voor het afgesproken resultaat.

GetJobsDone
GetJobsDone

Herken je dat

Je druk bezig bent met de waan van de dag? Dat je niet toekomt aan de taken die de meeste waarde bijdrage aan de groei van jouw organisatie? Wij zien dat het voor veel organisaties lastig is om de juiste capaciteit te vinden om deze taken effectief en efficiënt op te pakken.

GetJobsDone:

Is een tool waar meer dan 10.000 jonge talenten beschikbaar zijn om opdrachten voor je uit te voeren. Binnen 60 seconde kun je je aanmelden op het platform, hiermee krijg je de mogelijkheid om een opdracht uit te besteden aan een of meerdere van de jonge talenten. Binnen 24 uur ontvang je gemiddeld 20 reacties van de jonge talenten.

GetJobsDone
GetJobsDone

Match gemaakt?

Dan krijg je via het platform een overeenkomst van opdracht die jij en het talent digitaal ondertekenen. Zo werken jullie gemakkelijk samen. De opdracht gebeurt op basis van de vooraf afgesproken output. Zo betaal je niet per uur maar voor het afgesproken resultaat. Heeft het talent de opdracht goed uitgevoerd dan krijgt hij of zij binnen 2 dagen uitbetaald.

Matchgarantie

Om er zeker van te zijn dat je een geschikte match vindt met een talent bieden we een matchgarantie aan. Deze garantie houdt in dat je altijd een geschikte matcht kunt maken, anders is je abonnement gratis. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij ambitieuze jonge talenten aan top notch opdrachtgevers kunnen koppelen.

GetJobsDone
GetJobsDone

Vaker opdrachten uit laten voeren?

Bouw dan je eigen pool van talenten op met de talentpool feature. Hierdoor kun je snel schakelen met de talenten waar je al eerder mee hebt gewerkt. Om zo nog sneller en gemakkelijker je opdrachten uit te besteden. Hiermee blijf je ook vroegtijdig in beeld bij je toekomstige medewerkers.

Kies het pakket dat bij jou past

De behoeftes van organisaties kunnen nogal verschillen. Daarom hebben wij verschillende pakketten opgesteld die goed aansluiten bij de situatie van uw organisatie. Of je nou een zzp’er bent of een grote organisatie, wij hebben het juiste pakket voor jou.

GetJobsDone

Laat het een student doen

GetJobsDone

Wil je online beter vindbaar of zichtbaar zijn? Door middel van SEO, website optimalisaties of social media helpen studenten je dit doel te bereiken.

👉 3.482 studenten in dit vakgebied

GetJobsDone

Jouw sales een boost geven? Laat een student leads verzamelen, sales afspraken inplannen of je bestaande klantenbestand nabellen.

👉 2.379 studenten in dit vakgebied

GetJobsDone

Wil je jouw boekhouding bijwerken of je (online) archief op orde brengen. Genoeg studenten die aan de slag willen met jouw kantoorwerk.

👉 1.174 studenten in dit vakgebied

  • 1.700

    bedrijven zetten al succesvol studenten in

  • 13.500

    studenten willen voor jou aan de slag

  • 5.000

    opdrachten succesvol afgerond

Vertrouwd door

GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone
GetJobsDone