Laat het een professional doen

GetJobsDone

Wil je online beter vindbaar of zichtbaar zijn? Door middel van SEO, website optimalisaties of social media helpen professionals je dit doel te bereiken.

👉 3.483 professionals in dit vakgebied

GetJobsDone

Jouw sales een boost geven? Laat een professional leads verzamelen, sales afspraken inplannen of je bestaande klantenbestand nabellen.

👉 2.379 professionals in dit vakgebied

GetJobsDone

Wil je jouw boekhouding bijwerken of je (online) archief op orde brengen. Genoeg professionals die aan de slag willen met jouw kantoorwerk.

👉 1.174 professionals in dit vakgebied

GetJobsDone

Flexibel werk uitbesteden aan meer dan 13.500 professionals door het hele land

Schakel een professional in via GetJobsDone en besteed zo je werk uit wanneer het jou uitkomt. Een professional gaat op basis van een fixed fee opdrachtwaarde en zonder (uitzend)contract voor je aan de slag. Op deze manier kun je op flexibele en goedkope wijze tijdelijk personeel inzetten; een slim alternatief voor uitzendbureaus.

Wil je dat een professional bij jou op kantoor of op locatie komt werken? Op ons platform staan meer dan 13.500 professionals ingeschreven, verspreid over het hele land. Door onze ruime professionalpool met landelijke dekking zijn er altijd gekwalificeerde professionals bij jou in de buurt!

Grow capacity

Join the future of work

Output based

Alle opdrachten via GetJobsDone worden op output basis geformuleerd. Je betaald dus niet per uur, maar slechts voor het resultaat. Zo haal jij het maximale uit de inspanningen van jouw team!


Scalability

Je kunt op een flexibele en gemakkelijke manier expertise inzetten om de business te laten groeien. Je zet expertise in op het moment dat je het nodig hebt. Meer dan 10.000 professionals staan klaar om je te helpen groeien.


Focus & energy

Door gebruik te maken van GetJobsDone zorg je voor meer focus en energie en uiteindelijk meer groei voor jouw organisatie. Door het inzetten van capaciteit op een flexibele en gemakkelijke manier, zorg je voor focus en frisse energie in je team. Zo voeg jij je bij the future of work!

Find capacity

Find and use verified NL-based professionals

Verified NL-based professionals

Onze tool brengt je in contact met geverifieerde professionals die klaar zijn om jouw projecten aan te nemen. Je kunt eenvoudig door de profielen bladeren, eerdere werkervaring en referenties bekijken en de juiste professional voor jouw project selecteren.

On demand capacity

Vind de juiste professional met de juiste vaardigheden voor de opdracht. Plaats outputgerichte opdrachten en gebruik alleen de capaciteit die je nodig hebt. Onze AI tool genereert opdrachten op basis van jouw wensen. Zo bespaar jij tijd en kosten en zet je de capaciteit efficiënt in.

Manage capacity

Start working more efficient

Create tasks

Onze slimme AI creëert output based taken en opdrachten, waardoor je efficiënter met je capaciteit omgaat. Je bepaalt zelf vooraf wat je betaald voor de resultaten. Hiermee ontzorg je ook je interne personeel, door werk in behapbare taken op te knippen.

Manage internal & external capacity

Wij regelen het gehele administratieve process van het werken met externe professionals, zodat de administratieve en juridische zaken goed geregeld zijn. Dus werk jij nu al met freelancers of professionals zonder KvK inschrijving? Laat je dan ontzorgen door het inzetten van GetJobsDone: The capacity tool!


Match capacity

Match your capacity with verified NL-based professionals

Match with professionals

Met onze tool kun je professionals matchen op basis van vaardigheden, ervaring en expertise. Dit zorgt ervoor dat je met de juiste professional voor de klus werkt, wat leidt tot betere kwaliteit en hogere productiviteit. We hebben verschillende soorten professionals op het platform van gespecialiseerde freelancers tot professionals in loondienst, maar ook jonge talenten en jij bepaalt zelf met wie je de match maakt.

Skill based

Een CV met alleen opleiding en werkervaring is ouderwets, waarom zou je alleen daar op selecteren? Wil je de opdracht succesvol uit laten voeren?! Dan heb je specifieke skills nodig. GetJobsDone helpt deze skills inzichtelijk te maken. Alle professionals hebben een skills profiel waar je op basis van vaardigheden de juiste professional kiest. Zo zorg jij voor meer succes!