GetJobsDone voor bedrijven

 • 1

  Maak binnen 2 minuten een opdracht aan

  Selecteer de juiste categorie, het aantal uren en bepaal de opdrachtwaarde.

 • 2

  Kies de beste student voor jouw job

  Op basis van motivatie, profiel en reviews.

 • 3

  De student gaat voor je aan de slag!

  Student gevonden? Bevestig de match en betaal de opdrachtwaarde.

 • 4

  Job is done

  Laat een review achter over de student.
  Bij een positieve opdrachtwaarde wordt de student uitbetaald.

Zo werkt GetJobsDone

Shape circle gray
Opdracht plaatsen
Je plaatst eenvoudig een opdracht door 4 stappen te volgen. Kies de juiste categorie, bepaal het aantal uren en de opdrachtwaarde en voeg een opdrachtbeschrijving toe.

Shape plus green
Student selecteren
Studenten kunnen zich aanmelden op jouw opdracht. Hierbij laten ze altijd een motivatie achter. Op basis van hun motivatie, profiel en reviews kun je de beste student selecteren. Gemiddeld hebben opdrachten binnen 3 uur een eerste aanmelding.

Betaling
Voor het plaatsen van een opdracht betaal je 20% over de opdrachtwaarde als service fee. Dit bedrag betaal je vanuit je wallet, die je kunt opwaarderen via iDeal of factuur. De uitbetaling van de student gaat via iDeal en maak je over naar een tussenrekening wanneer je de match bevestigt. Wanneer de opdracht succesvol is voltooid en je een review hebt achtergelaten bij de student, wordt het geld vanaf de tussenrekening naar de student gestort.

Facturatie & BTW
Je ontvangt facturen van alle betalingen die je doet via GetJobsDone: het uploaden van je wallet en het uitbetalen van de student. Je betaalt alleen BTW over het bedrag dat je uploadt naar je wallet. Over de uitbetaling van de student betaal je geen BTW, sociale lasten en verzekeringen.

Opdracht herhalen
Nog eens dezelfde opdracht plaatsen? Je kunt de opdracht in je dashboard kopiëren. Het is ook mogelijk hiervoor dezelfde student in te schakelen, door via de chatfunctie in de vorige opdracht de student te attenderen op de nieuwe opdracht.

Bekijk de uitleg video

GetJobsDone voor studenten

 • 1

  Kies een job

  Kies jouw perfecte job uit onze 62 opdrachten.

 • 2

  Reageer op de job

  Maak een account aan en chat met het bedrijf.

 • 3

  Aan de slag!

  Is het een match? Aan de slag wanneer jij wilt! Binnen 2 werkdagen heb je je geld binnen.

Zo werkt GetJobsDone

Shape g gray
Jobs zoeken
Je kunt gemakkelijk jobs zoeken die in jouw studierichting en omgeving liggen. Filter op categorie en op plaats of kies ervoor om de opdracht vanuit huis uit te voeren.

Reageren op jobs
Ben je geïnteresseerd in een job? Reageer en laat een motivatie achter. Het bedrijf kiest op basis van motivatie, profiel en reviews de beste student voor de opdracht. Zorg dus voor een overtuigende motivatie en een compleet profiel! Zo maak jij meer kans.

Shape plus orange
Uitbetaling
Wanneer het bedrijf jou uitkiest voor de opdracht, betalen zij de opdrachtwaarde. Wanneer de opdracht succesvol is afgerond, laat het bedrijf een review achter op je profiel en wordt het geld binnen 2 werkdagen netto op je rekening gestort.

Bekijk de uitleg video