Content creation

Videoproducties in Limburgse Beweegweek

We zoeken iemand die ons kan helpen bij het maken van korte video-impressies van een sportevenement. Je taken zullen bestaan uit voorbereiding (scripting/concept), videoshoot en editing. Afhankelijk van je beschikbaarheid kan het eindproduct één video van één event zijn, ofwel meer video's van aparte events, ofwel één compilatievideo van meerdere events.

De Limburgse Beweegweek waar het om gaat, vindt plaats van 14 t/m 22 oktober; dus in die periode moet je beschikbaar zijn.


We verwachten dat je ervaring hebt met het maken van video's, zodat je de opdracht zo goed mogelijk kunt uitvoeren. Je moet ook creatief zijn en in staat zijn om de sfeer van het evenement te vangen in de video's.We verwachten dat je de video's oplevert in een formaat dat geschikt is voor online publicatie. Als je interesse hebt in deze opdracht, stuur ons dan een bericht met je ervaring en portfolio.


De vergoeding is per video; dus als je er meer kunt doen in die week dan kun je uiteraard ook meer verdienen.

2 dagen geleden placed
Spots available

1 spot

Date

Between 14 oktober and 22 oktober

Estimated duration

7 hours

Location

What do I get on my account?

€ 200

With this task you will earn an average of € 28,57 per hour

Outwards

Outwards - Visuele strategie & concepten We helpen (non-profit) organisaties hun resultaat én ambities beter zichtbaar te maken voor meer FANS en IMPACT

This company has not received any reviews yet

You might like this

I want to earn € 200