GetJobsDone

"Find, manage, match & grow"
GetJobsDone: the capacity tool

Meld je gratis aan als professional

GetJobsDone heeft een grote community van professionals op diverse vakgebieden. Als gebruikers van de tool externe hulp nodig hebben bij het uitvoeren van taken, dan schakelen ze via de GetJobsDone Community een professional in.

Als professional kun je kosteloos reageren op deze opdrachten. In de community organiseren we ook regelmatig Meetups en delen we onze kennis.

Schrijf je snel in als professional door het formulier hieronder in te vullen.

+31

Wat zijn de voordelen van het werken via GetJobsDone?

  1. Outputgerichte opdrachten

  Werken via GetJobsDone betekent werken met outputgerichte opdrachten, wat betekent dat er geen gezeur is over urenverantwoording. Hierdoor kan je je als professional volledig concentreren op de uitvoering van de opdracht en hoef je je geen zorgen te maken over tijdsregistratie en discussies te voeren over de gemaakte uren.

  2. Skills based cv

  Via GetJobsDone werk je als professional met een skills based cv. Hierdoor kan jij je skills en toegevoegde waarde beter onderbouwen aan opdrachtgevers en ben je beter vindbaar voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar specifieke skills. De opdrachten op het platform worden gematcht aan deze skills.

  3. Community van professionals

  Een van de voordelen van het werken via GetJobsDone is dat wij een grote community van ruim 13.500+ op ons platform actief is. Je kunt gemakkelijk netwerken, samenwerken met andere professionals en hoogwaardige opdrachten uitvoeren.


  4. Testimonials van opdrachtgevers

  GetJobsDone verplicht opdrachtgevers om een testimonial te schrijven over jouw uitgevoerde werk, hierdoor bouw je verder aan jouw reputatie. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en vertrouwen voor de professional, wat leidt tot meer opdrachten.

  5. Geen kvk inschrijving nodig

  Zijn de werkzaamheden die je uitvoert via GetJobsDone niet jouw hoofdactiviteiten? Oftewel, heb je nog een baan ernaast waar je meer tijd in steekt? Dan hoef je geen KvK inschrijving te doen en kan je werken voor opdrachtgevers op basis van het bijverdien principe. Je inkomsten kan je dan opgeven bij inkomsten uit overig werk.

  GetJobsDone helpt daarnaast voorkomen dat er een verkapte arbeidsrelatie ontstaat tussen de opdrachtgever en de professional. GetJobsDone geeft jouw tips en seintjes wanneer je niet voldoet aan de zelfstandigheidsregels.

  GetJobsDone zorgt er tot slot voor dat alle overeenkomsten volledig juridisch gecheckt zijn. Dit betekent dat je als professional met een gerust hart kan werken zonder je zorgen te maken over de juridische aspecten van een opdracht.

  6. Manage je huidige opdrachtgevers op GetJobsDone

  Werken via GetJobsDone heeft niet alleen voordelen voor jou als professional het heeft ook veel voordelen voor opdrachtgevers. Zo kan een opdrachtgever gemakkelijk en snel gebruik maken van de flexibele inzet van professionals.

  Hierdoor kom je bij hen in de skillspool terecht en kan je vaker direct benaderd worden voor opdrachten van hen, maar kan je ook opdrachten kiezen van nieuwe opdrachtgevers. Hierdoor blijf je in contact met je huidige connecties en breid je steeds je netwerk uit. Daarnaast biedt getjobsdone ook nog extras aan professionals die andere opdrachtgevers onboarden.

  Meld je opdrachtgever hier aan