Gepubliceerd op 01 december 2021

Maak kennis met Maxime | sales- en accountmanager

Werken-bij
Interview

We stellen je voor aan Maxime, sales- en accountmanager bij GetJobsDone. Als je in de sales werkt is doorzettingsvermogen een vereiste volgens Maxime. Met haar kritische blik is ze een aanvulling voor het salesteam. 

Waarom ben je bij GetJobsDone gaan werken?

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales. Op een vacaturesite kwam ik deze vacature tegen en wist gelijk dat deze baan goed bij me paste. Het leek me ook heel tof om met een start-up mee te groeien en in een organisatie te werken waar je mening echt telt.

Hoe zou je de sfeer omschrijven?

Gezellig! Tijdens een borrel, maar ook op de werkvloer. Je merkt dat we goed op elkaar ingespeeld zijn en doelgericht werken. Het maakt het heel leuk dat we allemaal voor hetzelfde doel strijden. De teamspirit is echt aanwezig. 

Wanneer heb je een succesvolle dag of week?

Ik stel voor mezelf elke dag een lijstje op met taken die ik gedaan wil hebben. Bijvoorbeeld het nabellen van bepaalde klanten of een bepaald aantal demo's scoren. Daar is doorzettingsvermogen voor nodig, zeker met het scoren van demo's. Je hoort regelmatig een nee, maar als je doorzet komt die 'ja' er vanzelf. Het is soms echt rammen. Maar als ik dan mijn doel behaal, sluit ik voldaan mijn dag af. 

Wat vind je het leukste aan je werk?

Dat we met het team aan het begin staan van een mooi bedrijf en we hier elke dag samen aan bouwen. Je mening wordt hier echt gewaardeerd en je mag zelf met ideeën komen en dingen uitproberen. Dat we nog aan het begin staan is soms ook lastig. We moeten vaak bijsturen en schakelen. Maar dat zorgt wel weer voor nieuwe inzichten en daar leren we van.

Hoe zie je GetJobsDone in de toekomst?

Ik denk dat we een groot bedrijf worden en vestigingen in het buitenland gaan opzetten. Mijn functie zal in dezelfde hoek blijven, maar met meer verantwoordelijkheden. Het lijkt me leuk om een eigen team aan te sturen. Hier in Nederland en hopelijk ook in het buitenland!

Word je mijn nieuwe collega?

Het is denk ik leuk om te weten dat we regelmatig aan de bar zitten. Ook dat draagt bij aan onze teamspirit. We hebben een jong team dus ik zou het tof vinden als onze nieuwe collega's hier ook van houden en het leuk vinden om mee te gaan met uitjes.