Gepubliceerd op 01 december 2021

Maak kennis met Jacco | Sales- en accountmanager

Werken-bij
Interview

We stellen je voor aan Jacco, sales- en accountmanager bij GetJobsDone. Sales is echt weggelegd voor Jacco, die het liefste nieuwe mensen ontmoet.

Hoe start jouw werkdag?

Met een kop koffie! Altijd. We starten vaak met zijn allen, bespreken de vorige dag en wat er vandaag gaat gebeuren. Daarna gaan we knallen. Mijn werkweken zijn heel divers; soms ben ik een hele dag onderweg en de andere dag zit ik de hele dag op kantoor. Ook is er veel afwisseling tussen afspraken met klanten en koude acquisitie. 

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

Ik heb een geslaagde dag gehad als ik bedrijven heb geholpen met het plaatsen van toffe opdrachten en mensen kan informeren over deze nieuwe mogelijkheid. Het is geen keidharde sales. We proberen waarde toe te voegen voor bedrijven. Zo steek ik mijn afspraken ook echt in; hoe kan ik organisaties vooruithelpen op een slimme manier.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Het contact met klanten. Ik houd ervan mensen te ontmoeten en connecties te leggen. Daar haal ik de meeste energie uit. Daarom ben ik hier ook gaan werken. Ik heb een marketingopleiding gevolgd, maar was benieuwd naar sales. Daar ben ik eenmaal goed in! Ook het concept van GetJobsDone sprak me ontzettend aan en ik had gelijk met iedereen hier een klik.

Wat voeg jij toe aan het team?

Ik denk dat ik zorg voor veel duidelijkheid. Ik houd van structuur aanbrengen en kan dingen overzichtelijk houden. Verder hoop ik dat ik een fijne collega ben die te vertrouwen is en zijn steentje bijdraagt in het team. 

Hoe zou je de sfeer omschrijven?

Work hard, play hard. Dat is echt het motto. We zitten in een start-up en doen ons best om goede oplossingen en ideeën te bedenken. Maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid en een biertje. De sfeer hier is heel open. 

Hoe zie jij de toekomst binnen GetJobsDone voor je?

Ik wil graag meegroeien met het bedrijf. Ik hoop dat we binnen 5 jaar grote stappen gaan maken en denk dat we goed op weg zijn. GetJobsDone wordt marktleider op het gebied van studentenbanen. Ik denk dat we het team steeds verder gaan uitbreiden.

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je werken in een start-up met een jong team? Deel jij dezelfde ambities en ben je een echte teamplayer? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!