Op zoek naar vervanging zwangerschaps- of ouderschapsverlof?

Ben je (op korte termijn) op zoek naar iemand die je kan inzetten als bijrijder of chauffeur? Vind op GetJobsDone binnen 3 uur een student die voor jou aan de slag wil.

Geen contractuele verplichtingen
Minstens 30% goedkoper dan alternatieven

Fixed fee opdrachten

Voor werkgevers

Ben jij als werkgever op zoek naar vervanging voor een medewerker die met zwangerschapsverlof of ouderschapsverlof gaat? Besteed het werk flexibel uit door middel van opdrachten met een fixed fee prijs, zonder contractuele verplichtingen.

Deze oplossing zorgt ervoor dat je de vervangende medewerker niet tijdelijk op contract hoeft te nemen. Dat bespaart je als werkgever veel kosten; denk aan sociale lasten, verzekeringen en premies.

Voor zzp'ers

Als zzp'er sta je er alleen voor tijdens zwangerschaps- of ouderschapsverlof. Veel zzp'ers kiezen dan ook voor een kortere verlofperiode. Want geen personeel, is opvang voor het werk dat vaak wel doorloopt.

Om wat langer van je verlof te kunnen genieten, kun je studenten inschakelen die op opdrachtbasis en voor een fixed prijs jouw werk opvangen. Je hebt geen contractuele verplichtingen en bespaart zo veel kosten.

Welke opdrachten kun je uitbesteden?

Op GetJobsDone staan duizenden studenten ingeschreven met verschillende opleidingen door het hele land. Denk aan rechten, marketing en communicatie, commerciële economie, accountancy, sales en accountmanagement, development, etc.

Je vindt op ons platform gemiddeld binnen 3 uur een student die voor je aan de slag wilt. Je kiest zelf welke student voor je aan de slag gaat op basis van motivatie, cv en reviews.

Heb je vragen of wil je weten hoe je studenten in kan zetten tijdens zwangerschapsverlof? Plan een demo met sales.

Waarom je opdrachten plaatsen op GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen student en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw online marketing uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Fixed fee

Je zet jouw online marketing opdrachten weg voor een fixed fee waarde. Deze waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en ben nooit meer kwijt dan je zelf bepaalde opdrachtwaarde.

Reviews

Deze bedrijven gingen je voor en besteden opdrachten uit aan studenten.

 • Arjan van ReenenDoitselfie
 • Arif UralSedumdak-online.nl
 • Jennifer DelanoDelano PR
Fijne samenwerking

Goed platform. Snel contact met de mensen van Getjobsdone. Fijne manier om mensen in te zetten voor kleinere opdrachten zonder direct aan lange contracten te zitten. Daar zitten de studenten en wijzelf niet op te wachten. Ga zo door!

Plaats jouw opdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw opdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de opdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een consult
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw opdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.