Op zoek naar een telefonist?

Ben je een bedrijf en op zoek naar telefonisten of callcenter medewerkers? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde student die jouw telefoontjes opneemt en afhandelt!

Geen omkijken meer naar de telefoon!

Ben jij op zoek naar iemand die jouw telefoontjes afhandelt? Schakel een student in via GetJobsDone. Op ons platform vind je gekwalificeerde studenten door het hele land met opleidingen richting office management of soortgelijke opleidingen. Op basis van fixed fee opdrachten besteed je jouw opdracht uit, zonder contractuele verplichtingen.

Via GetJobsDone betaal je alleen voor output. Je bepaalt zelf wat je betaalt voor het opdracht of een bepaald aantal uur.

Waarom je opdrachten plaatsen op GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Student en bedrijf hebben geen arbeidsverhouding, waardoor je vrijblijvend jouw sales uitbesteedt.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Fixed fee

Je zet jouw online marketing opdrachten weg voor een fixed fee waarde. Deze waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en ben nooit meer kwijt dan je zelf bepaalde opdrachtwaarde.

Reviews

Deze bedrijven gingen je voor en besteden hun salesopdrachten uit aan studenten.

 • Gerwin Jonker
 • Jennifer DelanoDelano PR
 • Sabrina Adriaansen
Blij mee!

Mijn zoekopdracht leverde in een paar dagen vijf kandidaten op. Eén is gekozen en heeft de opdracht goed gedaan. Blij mee. Ook met de bemiddeling van GetJobsDone via de gemakkelijke website interface.

Plaats jouw salesopdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Maak allereerst een account aan. Hierbij vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Kies vervolgens het abonnement dat bij jouw bedrijf en wensen past.

Bekijk de abonnementen

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken. Bepaal de opdrachtwaarde, locatie, geef een deadline en duidelijke opdrachtbeschrijving aan.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf, op basis van cv, motivatie en reviews, welke student de opdracht gaat uitvoeren.

Je kunt verdere details eenvoudig uitwisselen via de ingebouwde chatfunctie.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student, zodat de uitbetaling wordt gestart. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur van jouw salesopdracht.

Opdracht herhalen? Dat regel je met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een consult
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw salesopdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.