Sales uitbesteden

Ben je een bedrijf en op zoek naar meer leads of afspraken? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde student die voor jou leads verzamelt en afspraken maakt.

Sales uitbesteden aan studenten

Ben jij op zoek naar iemand die jouw sales oppakt? Schakel een student in via GetJobsDone. Op ons platform vind je gekwalificeerde studenten door het hele land met commerciële opleidingen. Op basis van fixed fee opdrachten besteed je jouw sales opdracht uit, zonder contractuele verplichtingen.

Via GetJobsDone betaal je alleen voor output. Je bepaalt zelf wat je betaalt voor het opdracht en wat de gewenste output hiervan is. Plaats bijvoorbeeld een opdracht voor het nabellen van 500 leads of het scoren van 10 opdrachten.

Welke salesopdrachten kun je uitbesteden?

Op GetJobsDone kun je je eigen opdrachten formuleren. Dus wat er ook moet gebeuren op het gebied van sales, je kunt je sales altijd uitbesteden door het te vertalen naar een opdracht. De opdracht zet je uit bij duizenden studenten op het platform.

Moet je bijvoorbeeld klanten nabellen, nieuwe leads verzamelen of afspraken scoren voor het salesteam? Zet er een studerend salestalent voor in!

Waarom je opdrachten plaatsen op GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen student en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw online marketing uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Fixed fee

Je zet jouw online marketing opdrachten weg voor een fixed fee waarde. Deze waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en ben nooit meer kwijt dan je zelf bepaalde opdrachtwaarde.

Reviews

Deze bedrijven gingen je voor en besteden hun salesopdrachten uit aan studenten.

 • Gijs Wiesenekker
  Gijs WiesenekkerSignploeg
 • Arjan van Reenen
  Arjan van ReenenDoitselfie
Opdracht: 500 warme leads nabellen

De student heeft het top gedaan! Tevreden met het uiteindelijke resultaat en de afspraken die eruit zijn gekomen.

Plaats jouw salesopdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw salesopdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Vervolgens geef je een opdrachtbeschrijving en selecteer je de categorie 'sales'.

Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de salesopdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de salesopdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een consult
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden heeft om jouw salesopdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.