Grafische vormgeving

Ben je een bedrijf en op zoek naar een grafisch vormgever? Vind op GetJobsDone al binnen 3 uur een gekwalificeerde student met creativiteit en vormgeving skills.

Grafische vormgeving uitbesteden aan studenten

Heb je een grafisch vormgever nodig? Onze studerende designers staan voor je klaar om te helpen. Op basis van fixed fee opdrachten besteed je jouw grafische vormgeving uit, zonder contractuele verplichtingen.

Op ons platform staan gekwalificeerde studenten door het hele land ingeschreven met vormgeving- en designopleidingen van verschillende niveaus. Op het profiel van de student kun je zien welke opleiding de student volgt, in welk jaar diegene zit, in welke vaardigheden de student uitblinkt en welke reviews hij heeft ontvangen. Er is altijd een student met de juiste vormgeving skills die past bij jouw opdracht.

Grafisch vormgeving uitbesteden

Goede grafische vormgeving of designs geven je bedrijf een professionelere uitstraling. Of dat nou gaat om een compleet nieuwe huisstijl of slechts een flyer ontwerp. Op GetJobsDone vind je een student die ervoor zorgen dat jouw bedrijf opvalt met toffe ontwerpen!

Op GetJobsDone formuleer je zelf je opdrachten. Dus welke grafische vormgeving vraag je ook hebt, je kunt deze altijd uitzetten bij de studenten op ons platform. Denk aan het ontwerpen van een logo of flyers ontwerpen voor een actie of campagne.

Wil je ook pakkende teksten verwerken in je ontwerp? Schakel een student in met copywriting skills!

Afhankelijk van jouw behoefte, formuleer je jouw opdracht(en) en selecteer je een student op basis van hun opleiding, ervaring en vaardigheden. Je bepaalt zelf de fixed fee opdrachtwaarde en zo dus ook hoeveel je voor het grafische ontwerp betaalt.

Waarom kiezen voor opdrachten via GetJobsDone?

Geen contract

Opdrachten worden uitgevoerd op basis van overeenkomst van opdracht. Er is geen arbeidsverhouding tussen student en bedrijf, waardoor zij niet contractueel verbonden aan elkaar zijn. Zo kun je op een vrijblijvende manier jouw online marketing uitbesteden.

30% goedkoper

Omdat er niet wordt gewerkt met een arbeids- of uitzendcontract betaal je ook geen sociale lasten of verzekeringen. Hierdoor bespaar je minstens 30% op personeelskosten.

Fixed fee

Je zet jouw online marketing opdrachten weg voor een fixed fee waarde. Deze waarde bepaal je zelf! Je hebt dus niet met uurloon te maken en ben nooit meer kwijt dan je zelf bepaalde opdrachtwaarde.

Reviews

Deze bedrijven gingen je voor en besteden hun grafische vormgeving uit aan studenten.

 • Jennifer DelanoDelano PR
 • Arif UralSedumdak-online.nl
 • Arjan van ReenenDoitselfie
Absolute win-win situatie

GetJobsDone is een absolute win-win situatie. De studenten leren tijdens hun werk voor en ik schaal flexibel personeel op, zonder ze in dienst te nemen. Een hoop zzp’ers en MKB bedrijven kunnen hier blij van worden. Het is super laagdrempelig, omdat je niet feitelijk werkgever wordt. Ik heb inmiddels meerdere opdrachten succesvol uit laten voeren via het platform; van communicatie- en marketingvragen tot het uitbreiden van perslijsten.

Plaats jouw content opdracht in 4 stappen

Stap 1. Account aanmaken

Om een opdracht te kunnen plaatsen, maak je eerst gratis een account aan.

Bij het aanmaken van een account vragen we om je bedrijfsnaam, adres gegevens, branche en contactgegevens.

Je kunt je profiel later altijd nog aanvullen. Hoe vollediger je profiel, hoe meer aanmeldingen je ontvangt jouw grafische vormgeving of design opdracht.

Stap 2. Opdracht plaatsen

In je dashboard kun je eenvoudig en stapsgewijs een opdracht aanmaken.

Bepaal de opdrachtwaarde, locatie en geef een deadline aan. Vervolgens geef je een opdrachtbeschrijving en selecteer je de categorie 'vormgeving'.

Hierna verschijnt een samenvatting van je opdracht. Klopt alle informatie en is je opdracht zo compleet mogelijk ingevuld? Plaats dan je opdracht. Voor het plaatsen van de opdracht, betaal je een plaatsingsfee van 15% over de opdrachtwaarde.

Tip! Een opdracht met veel details ontvangt meer aanmeldingen en wordt beter uitgevoerd.

Stap 3. Selecteer een student

Studenten melden zich aan op jouw opdracht met een korte motivatie. Uit de aanmeldingen kies je zelf een student die het beste bij de opdracht of jouw bedrijf past. Ook kun je hier het profiel, de cv en reviews van de student bekijken of vragen stellen via de ingebouwde chatfunctie.

Na het goedkeuren van de student, moeten de student en het bedrijf de overeenkomst van de grafische vormgeving opdracht tekenen. Dit kan eenvoudig digitaal in het dashboard.

Stap 4. Job done!

Als de opdracht is afgerond, laat je een review achter op het profiel van de student. Bij een positieve review wordt de opdrachtwaarde binnen 2 werkdagen aan de student uitbetaald. De administratieve afhandeling regelen wij! Jij ontvangt van ons het factuur voor het uitbesteden van de grafische vormgeving opdracht.

Opdracht herhalen? Dat kan met één druk op de knop in je dashboard.

Hulp nodig?

Ons salesteam staat altijd klaar om je te helpen. Deze is te bereiken via ☎️ telefoon of 📧 mail.

Plan een gratis consult

20 minuten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen of formuleren van jouw grafische vormgeving opdracht? Plan een gratis consult in en we helpen je graag verder.

Plan een consult
  Kan ik als bedrijf zelf een geschikte student selecteren?

  Ja, uit de aanmeldingen op de opdracht kies je zelf een geschikte student. Je kunt een student selecteren op basis van motivatie, profiel en cv. Zo kun je dus checken of de student de geschikte opleiding en vaardigheden om jouw grafische vormgeving opdracht goed uit te voeren.

  Hoe weet ik of de student kwaliteit levert?

  Je selecteert zelf een student die voor jou aan de slag gaat. Naast dat je de werkervaring, opleiding en vaardigheden van de student kunt bekijken, kun je ook naar referenties of praktijkvoorbeelden vragen via de ingebouwde chatfunctie. Als een student al eerder opdrachten heeft uitgevoerd via het platform, kun je reviews van eerdere opdrachtgevers bekijken op het profiel.

  Ontvang ik een factuur?

  Ja, je krijgt als bedrijf twee facturen. Een factuur van je maandelijkse abonnementskosten met daarbij de plaatsingsfee van afgelopen maand en een factuur voor het uitbetalen van de opdrachtwaarde. Over dit bedrag betaal je geen btw.