Over ons

GetJobsDone is een snelgroeiende start-up met een duidelijke visie: geen stille armoede onder Nederlandse studenten.

80% van de Nederlandse studenten ervaart stress om geld. En daar willen wij wat aan doen. Want studeren moet leuk zijn en toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is er krapte op de arbeidsmarkt, die komende jaren alleen maar gaat toenemen. Bedrijven kunnen dus wel extra handen gebruiken en wie zijn er dan beter geschikt dan de specialisten van de toekomst?

Student
How it started...

How it started...

GetJobsDone is bedacht voor studenten, door een student. Toen Joost Hopman, oprichter van GetJobsDone, studeerde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam liep hij tegen een probleem aan. Hij wilde een bijbaan in zijn studierichting en het liefst flexibel, zodat het goed te combineren was met zijn studie. Al snel bleek dat dit nauwelijks vindbaar of zaten er nadelige verplichtingen aan.

Zo werd het idee voor GetJobsDone geboren. Een vernieuwd en uniek platform dat studenten en werkgevers samenbrengt, zodat studenten kunnen werken waar en wanneer ze willen in hun studierichting.

Samen met Darryl Hopman en Jacky Fakkeldij hebben zij dit idee verder uitgewerkt en hebben zij ondernemer Richard Todd benaderd voor advies op het gebied van strategie en marketing.

How it’s going…

Begin 2020
Marktonderzoek en opzetten GetJobsDone

πŸ’‘

November 2020
Website live

πŸ’»

November 2020
Nominatie Blue Tulip Awards

πŸ†

Februari 2021
250 aangemelde studenten

πŸ‘©β€πŸŽ“

Maart 2021
500 aangemelde studenten

πŸ‘©β€πŸŽ“
Publieks prijs MT-SproutBlue tulip awards

Missie

GetJobsDone streeft ernaar studenten overal te kunnen laten werken, wanneer het hen uitkomt. Op die manier moet het voor iedere student mogelijk zijn om werk en studie goed te combineren. Hierdoor komen zij niet in geldproblemen en doen ze relevante werkervaring op al voordat zij de arbeidsmarkt betreden.

Visie

Geen stille armoede onder Nederlandse studenten.

Meet the team

Joost Hopman

Joost Hopman
Founder & Directeur

Darryl Hopman

Darryl Hopman
Co-founder & Customer Success

Jacky Fakkeldij

Jacky Fakkeldij
Co-founder & Development

Meewerken aan de nieuwe revolutie bijverdienen

Bekijk de vacatures
Parallax